..bo wasz portal upadnie i edzio wszystkich użytkowników skradnie..na swoj :D
Czy jesteście takimi matolami, ze nie potraficie ich naprawić czy wam sie chce?!..
Sory,ktoś musi was pocisnac..usuniecie temat to założę nowy i pocisk bedzie mocniejszy ;)

edzio656

Zawiodłem się- po rymowanym tytule tematu liczyłem na jakąś Epopeję Filmłebową :P

Adrian528

To sie przypadkowo zrymowalo ;D nawet nie mam swojej strony, ale zamierzam zrobic ;)

edzio656

Trzymam kciuki- masz pewną przewagę nad władzami FW: wiesz jakich błędów nie popełniać (a jak nie wiesz, to pytaj na forum FW :D)

Adrian528

Tak jest, dzięki :)

edzio656

Zamiast naprawiać to jeszcze psują, przecież to jest żałosne, nie wiem kto tam siedzi i zarządza całym tym bagnem.

Vachell

No to jakies tepaki sa bez dwoch zdan..;)

edzio656

Nie wyzywam juz zbyt ostro bo usuna zaraz caly temat znów ;P

edzio656

Niech usuwają, ale siebie z krzeseł :D

Vachell

Zas powiadomienie mi nie przyszlo o twojej odpowiedzi.. no tragedia.. xD

edzio656

Mnie mniej czasu by zajęło gdybym wymienił co mi działa bez zarzutu, w sumie wymienię, nic ;)

Vachell

Dobra mistrzuniu, odpalam juz jakiegos filma bo znow caaly wieczór zleci na buszowaniu po forum i nic nie obejrzę ;D

edzio656

Polecam:

http://m.filmweb.pl/film/22+kule-2010-495449

Vachell

Juz mam w planach cos nnego,ale zaznaczam i obejrze w swoim czasie ;)

edzio656

Spoxxx, więc miłego, smyku ;)

Vachell

Ja polecam ci ta komedie,widze ze nie oceniles jeszcze..jest po prostu miazga..;D
http://www.filmweb.pl/film/Mój+kuzyn+Vinny-1992-1249

edzio656

A jakoś, nie jestem fanem komedii, choć może kiedyś ;)
Uciekasz w końcu na ten film czy co?? :D

Vachell

No widzisz kurde zasiedzialem sie znowu..haha

Vachell

Warto!! Joe pesci w tym filmie jest genialny..

edzio656

I marisa tomei tez..;) dobra foczka

Vachell

Musze sie stad ewakuować !! Jeszcze nie wlaczylem nawet..xD

edzio656

Przestań, będziesz życie tracił na filmy, lepiej zmarnować je na Fw, bierz przykład ze mnie :P

Vachell

Haha, ale to forum uzależnia bez kitu..;D w sumie to ogolnke ta strona anie samo forum..

edzio656

No tego nie da się ukryć, w ciągu kilku tygodni stałem się Filmwebowym ćpunem, nie wyjdę z tego nałogu, prędzej rzucę alkohol :D

Vachell

Ja wlasnie rzucam wszystkie nalogi, ale wyjsc z tego filmzjebu bedzie najciezej haha ;)

edzio656

He he :D
No wiesz, im więcej takich fajnych ludzi jak JA, tym gorzej stąd odejść i ich zostawić :D

Vachell

O dziekuje za komplement mordeczko ty moja ;)

edzio656

W sumie to sam sobie zarzuciłem komplementem i to jak siecią rybacką, ale Ty także jesteś cooooooool, nawet z większą ilością "o" niż wujek Goooogle ;)

Vachell

Hahhaha ja przeczytalem " jak ty" , ale sie skompromitowałem teraz..

edzio656

Chociaz jeszcze napisales z duzych liter ...omg..

edzio656

Uciekam stad juz!1 odpalam film..

edzio656

Jeszcze jakas szamke musze zrobic...

edzio656

Z niczym się nie skompromitowałeś, robiłem sobie tylko jaja, spoko z Ciebie Guliwer ;) A Twój awatar roznosi system :D Masz ładniejszego stworka niż ja w swoim ;)

Vachell

Wiem wiem, ty tez jestes w porządku..;)

edzio656

Dziękuję :) Może już sobie tak nie słódźmy, bo WujekChu1ek pomyśli, że go zdradzam :P
Żeś się naoglądał, znowu na forum zawitałeś :D

Vachell

Daj spokoj..nawet nie zaczolem ogladac jeszcze hahha..koniec..ja dziekuje..

edzio656

Gladiatora wlaczylem w tv i nie moglem juz sie oderwac..

edzio656

A mialem jakis nowy film obejrzec na necie..

edzio656

Wciągnął nas ten portal, wciągnął Trójkąt Bermudzki wciąga okręty, nie ma odwrotu :D

Vachell

No wcionga fest ;D ale Facebook tez mnie kiedys wciongnol,a niedawno usunalem konto i po sprawie, juz o nim zapomnialem..;)

edzio656

Przypomniałeś, muszę sprawdzić wiadomości i lajki :D
Ja mam Fb i bywa że spędzam tam wiele godzin, ale to będąc jednocześnie tu i tam :D Wolę Fw :D

Vachell

Choć z Fw też mam kilku znajomych na Fb :D

edzio656

Dobra myszko, uciekam, trzeba się przespać i nabrać sił na jutrzejszy ciężki dzień nołlajfowania na Fw :D
Dobrej :)

Vachell

Dobranoc :) ja juz 5 noc nie spie prawie nic po odstawieniu wszystkich dragow,alkoholu,szlugow, ciekaw jestem po jakim czasie wszystko wroci do normalności..i jak dlugo w ogole wytrzymam..;/

edzio656

Możemy o tym popisać na priv, ale jeśli go udostępnisz na forum to będzie z Tobą kiepsko, odnajdę Cię jak Liam Neeson córkę w "Uprowadzonej", co będzie dalej łatwo się domyślić ;)

Vachell

Nie masz ze mna szans,widziales co mi wyszlo w quizie? Jestem jak James Bond ;) a kiedys wyszlo ze Sherlock Holmes..miszanka wybuchowa..nie ma bolka n amnie xD

edzio656

Wygrałeś ;)

edzio656

hehe, ciekawe ile przetrwa, moje już dwa usunięte

chemas

Co takiego było w tych tematach? Tak w skrócie, bo od rana nie zaglądałem na FW, a tu już chyba ze 3 Twoje tematy usunięte :D

Adrian528

Nic nie mówię
<Chemas się boi>

chemas

Właśnie - co tym tam wzywasz do wyjścia na barykady czy co? :)