..bo wasz portal upadnie i edzio wszystkich użytkowników skradnie..na swoj :D
Czy jesteście takimi matolami, ze nie potraficie ich naprawić czy wam sie chce?!..
Sory,ktoś musi was pocisnac..usuniecie temat to założę nowy i pocisk bedzie mocniejszy ;)
Trzymam kciuki- masz pewną przewagę nad władzami FW: wiesz jakich błędów nie popełniać (a jak nie wiesz, to pytaj na forum FW :D)
Zamiast naprawiać to jeszcze psują, przecież to jest żałosne, nie wiem kto tam siedzi i zarządza całym tym bagnem.
Dobra mistrzuniu, odpalam juz jakiegos filma bo znow caaly wieczór zleci na buszowaniu po forum i nic nie obejrzę ;D
Ja polecam ci ta komedie,widze ze nie oceniles jeszcze..jest po prostu miazga..;D
http://www.filmweb.pl/film/Mój+kuzyn+Vinny-1992-1249
No tego nie da się ukryć, w ciągu kilku tygodni stałem się Filmwebowym ćpunem, nie wyjdę z tego nałogu, prędzej rzucę alkohol :D
W sumie to sam sobie zarzuciłem komplementem i to jak siecią rybacką, ale Ty także jesteś cooooooool, nawet z większą ilością "o" niż wujek Goooogle ;)
Z niczym się nie skompromitowałeś, robiłem sobie tylko jaja, spoko z Ciebie Guliwer ;) A Twój awatar roznosi system :D Masz ładniejszego stworka niż ja w swoim ;)
Dziękuję :) Może już sobie tak nie słódźmy, bo WujekChu1ek pomyśli, że go zdradzam :P
Żeś się naoglądał, znowu na forum zawitałeś :D
No wcionga fest ;D ale Facebook tez mnie kiedys wciongnol,a niedawno usunalem konto i po sprawie, juz o nim zapomnialem..;)
Przypomniałeś, muszę sprawdzić wiadomości i lajki :D
Ja mam Fb i bywa że spędzam tam wiele godzin, ale to będąc jednocześnie tu i tam :D Wolę Fw :D
Dobra myszko, uciekam, trzeba się przespać i nabrać sił na jutrzejszy ciężki dzień nołlajfowania na Fw :D
Dobrej :)
Dobranoc :) ja juz 5 noc nie spie prawie nic po odstawieniu wszystkich dragow,alkoholu,szlugow, ciekaw jestem po jakim czasie wszystko wroci do normalności..i jak dlugo w ogole wytrzymam..;/
Możemy o tym popisać na priv, ale jeśli go udostępnisz na forum to będzie z Tobą kiepsko, odnajdę Cię jak Liam Neeson córkę w "Uprowadzonej", co będzie dalej łatwo się domyślić ;)
Nie masz ze mna szans,widziales co mi wyszlo w quizie? Jestem jak James Bond ;) a kiedys wyszlo ze Sherlock Holmes..miszanka wybuchowa..nie ma bolka n amnie xD
Co takiego było w tych tematach? Tak w skrócie, bo od rana nie zaglądałem na FW, a tu już chyba ze 3 Twoje tematy usunięte :D