1. ocenianie osoby "we własnej osobie"
2. występy gościnne nie liczą się do aktorstwa
3. nie jest jasne co to znaczy "występ gościnny"
4. dziwne daty seriali
5. pomieszana filmografia seriolo-filmowa, a było tak pięknie i tak czytelnie
6. niemożność powrotu na stary kokpit na stałe
7. nie widać od razu kiedy jest nowy odcinek seriali
8. nie ma od razu dat w PL i USA w przypadku nowych odcinków
9. brak możliwości obserwowania filmu, którego nie chcesz oglądać, ale np jesteś ciekaw recenzji
10. Brak średniej oceny filmów przy spisie filmów danej osoby. (Dla mnie to była w zasadzie najważniejsza funkcja z której korzystałem).
tablety i shitfony są w modzie, nie widzę jednak powodu, a wręcz wydaje mi się to śmieszne, że interfejs filmweb jest tworzony tylko z myślą o mobilnych urządzeniach, całkowicie zapominając o PC - kurde! parę tysiaków więcej i macie stronę dostosowaną do każdego urządzenia!!!!! ludzie się wk***a
-brak możliwości szybkiego ocenienia obejrzanych przed chwilą odcinków różnych serialów
-nie można szybko sprawdzić planu oglądanych seriali na najbliższe dni
- w śledzeniu filmów, które oglądali znajomi (w moim przypadku mozolnie odzyskiwani gustopodobni) co było dla mnie namiastką wyłączonej funkcji gustopodobnych pod oglądanymi filmami, pojawił się jakiś niewiarygodny spam obrazkowy, który tę fukncję w olbrzymim stopniu ogranicza. Dodatkowo sama staram się nie oceniać aktorów po raz drugi, a już na pewno nie w każdym filmie, staram się nie dodawać filmów do ulubionych, czyli muszę wykazywać się minimalną aktywnością, żeby nie zarzucać tych bogu ducha winnych ludzi, których sama zapraszałam do grona znajomych, bo brutalnym pozbawieniu mnie gustopodobnych niepotrzebnym spamem.
23 - do powiększania czcionki istnieje takie coś jak ctrl+ lub dla pomniejszania ctrl-
nie mam zamiaru za każdym razem kiedy wchodzę na filmweb używać tych skrótów, stron na świecie jest wiele - te po których sobie "śmigam" mają np - opcję wyboru w opckach rozmiaru czcionki oraz koloru tła (bateria)
pozdro
24, jeśli zaznaczam "chcę zobaczyć" bezpośrednio po ocenach znajomych to już asysten mi nie przysługuje xD
25 Nieczytelne forum- białe tło powoduje brak wyraźnego podziału między wypowiedziami innych i działami
- Błędy przy wyświetlaniu naszej listy filmów, albo nie ma wszystkich filmów albo jeden film na liście powtarza się dwa razy
- i jeszcze cała główna strona zawalona aktywnością znajomych, co tylko przeszkadza, powinno dać to się wyłączyć jak w starym kokpicie, lub przynajmniej zmniejszyć
NIE dla zmiany filmwebu w facebooka!!! tu liczą się filmy a nie znajomi
Nieudolnie to mało powiedziane.
Nadal wszystkie seriale, które trwały rok (mimo, że dane w profilach mają prawidłowe) w filmografii aktorów wciąż pokazują się jako trwające do dziś (2014, po 1 stycznia będzie pewnie 2015). Filmy TV mają też ładnie, tzn niby pokazują się czasowo w odpowiednim roku w filmografii, ale po tytułem wyświetlają się zupełnie inne, nie wiadomo skąd wzięte daty, np u Kevina Spacey: http://www.filmweb.pl/person/Kevin.Spacey
My least favourite career - produkcja z 2011 roku w odpowiednim miejscu w filmografii, ale pod tytułem... uwaga... 2003 rok.
A Freedom: A History of us zakończony w 2003 roku, wg. filmwebu do dziś trwa, więc został umieszczony w 2014 roku.
Pogratulować.
Ja bym nie nazwał tego poprawieniem. Może w ogóle zrezygnujcie z dat? Ułóżcie w porządku alfabetycznym.