Dzień dobry, czy można w jakikolwiek sposób sprawdzić ile filmów oznaczyłem jako takie, które mnie, nie interesują?
.
Tak.
Na profilu klikasz "Chcę zobaczyć", tam na końcu listy przycisków wyboru - Filmy, Seriale, Gry, Programy - niedawno dodali przycisk "Nie interesuje mnie".
Przy nim wyświetla się ilość zaznaczonych, identycznie jak przy tych które chcesz obejrzeć.
Nie wiem, mam tylko 37 tytułów które zaznaczyłem. Powinna być taka liczba, ile zaznaczyłeś, podobnie jak przy "Chcę zobaczyć", gdzie pokazuje mi z 2000 filmów i ponad 1000 seriali.
Po to się likwiduje, by potem uroczyście dodać :)
Przywrócenie to jakby przyznanie się do błędu, więc PR-owo nie byłoby to pożądane " :p
Nie wiem czy pamiętacie (ja pamiętam...), że kiedyś wczytywanie tej strony z "nie interesuje mnie" trwało wieki. Teraz to chodzi jak petarda więc chyba musieli coś przepisać w sposobie działania (dlatego było likwidowane?), ale tuż obok tekstu pokazuje mi dzisiaj 99 filmów, choć wczoraj pokazywało się 100. Tak czy inaczej takowych filmów mam pozaznaczane dużo więcej. Przed zmianami ostatnia zarejestrowana przeze mnie cyfra, to ponad 20 tysięcy.