Mam pewien problem. Od pewnego czasu na niektórych stronach aktorów wyświetla mi się ilość filmów, które z nimi obejrzałem, a u niektórych nie. Jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego się tak dzieje? Niby taka bzdura, ale lubie wiedzieć ile filmow obejrzałem z daną osobą.
Przykład:
1. Ewan McGregor - brak informacji o liczbie obejrzanych filmów: http://prntscr.com/9ka2ie
2. Ralph Finnes - informacja jest
http://prntscr.com/9ka3w0
Ktoś wie o co chodzi?
Czy ktoś widzi jeszcze tę informację o ilości obejrzanych filmów? Bo u mnie nie ma już nigdzie.
Kurde, przydatne to było. Mam wrażenie, że ktoś na górze bawi się w uprzykrzanie życia użytkownikom portalu. Nawet jeśli to błąd (pewnie nie), to przecież występuje już od jakichś dwóch tygodni.
Ja również nie mam nigdzie informacji o ilości i średniej obejrzanej filmów z aktorem. Mam nadzieję, że to błąd i niedługo przywrócą tę funkcję, bo też lubię wiedzieć ile filmów obejrzałem z jakąś osobą.
U mnie to samo. Jeśli to błąd, to czekam cierpliwie na jego naprawę, jeśli "ficzer" to składam kolejne gratulacje twórcom tej strony. Byłaby to jedna z wielu opcji, które lubiłem i korzystałem z nich, usuniętych przez ostatnie 2-3 lata.
zgadzam się z powyższymi wpisami, jestem na tym portalu od listopada 2006 r. i mam wrażenie że od pewnego czasu zmiany idą na gorsze, a usunięcie statystyk z ilością obejrzanych filmów danej osoby to strzał w stopę twórców Filmwebu. Całe szczęście, że konkurencja nie śpi ;)
napisałem w tej sprawie na pomoc@filmweb.pl i zostałem olany. Słabe podejście portalu do swoich użytkowników.
Oni jeszcze chyba nigdy nikomu na ten mail nie odpisali :D "pomoc@filmweb.pl" ma się chyba tylko ładnie prezentować.
Jak zwykle nikt nie pofatyguje się również tutaj, żeby napisać jedno zdanie komentarza do tej sytuacji.
To jest dla twórców tego portalu zniżenie się chyba do poziomu plebsu, a plebs ma tu tylko dodawać materiały i o nic nie pytać, na nic nie narzekać, na nic nie liczyć.
Kolejny raz...brawo panowie z redakcji. Dziękujemy, że możemy tworzyć Wasz portal, a Wy macie nas ...