to dodawajcie to kurcze z głową.

Po pierwsze: Jest opcja oceniania ról, ale zakładka z rolami nie doszła na profilu użytkownika, a to powinna być podstawa.

Po drugie: Jakieś filtrowanie w zakładce "Mój filmweb", bo może nie koniecznie każdy chce widzieć jakie role oceniają jego znajomi, a chciałby się skupić na samych filmach.

Oczywiście proszę o dodanie tych opcji i głosy poparcia innych użytkowników.

neo_angin

Popieram.

neo_angin

Popieram.

neo_angin

Poza tym w profilu aktora nie mam pojęcia jak zagłosować, ta szara gwiazdka nie działa.

użytkownik usunięty
neo_angin

Popieram

neo_angin

Popieram. G... mnie obchodzi jak kto ocenił 100 ról aktora X. Wolę widzieć same filmy.

neo_angin

Także popieram. Zawsze sprawdzałem, jakie filmy ocenili ostatnio moi filmwebowi znajomi, ale kiedyś wyglądało to przejrzyście, lista kto co obejrzał i na ile ocenił. A teraz nawalili to na całą stronę, dodali duże zdjęcia, dodatkowe informacje, które mogłem sobie sam sprawdzić przechodząc na stronę konkretnego filmu, jeśli coś mnie zainteresowało, no i całe mnóstwo ocenionych ról mi się wyświetla dodatkowo. Nawet nie chce mi się tam teraz zaglądać...

Dodatkowo przy tej całej zmianie grafiki na czystą, walącą po oczach biel i czcionce wersji XXL oraz likwidacji całościowych ocen dla ludzi kina, zastąpionych przez średnie ocen oddanych na poszczególne role przemycili po cichaczu jeszcze kolejną zmianę. W filmografiach osób zniknął podział na filmy i seriale, teraz wszystko mamy w jednym ciągu. OK, mi to nie przeszkadza (zresztą to kolejna zrzynka z IMDB), ale znowu najpierw zrobili, zanim pomyśleli. Wiele seriali ma w bazie jedynie pierwszy rok wyświetlania dodany i są traktowane tak, jakby mnóstwo seriali, o których już niewielu pamięta wciąż leciało i na samej górze filmografii aktorzy i reżyserzy mają wymienione swoje występy z dawnych lat. Mam nadzieję, że chociaż to poprawią szybko...

kRis

Na razie masz jeszcze możliwość używania starego Dashboardu, ale od stycznia jej nie będzie.

Co do seriali się zgadzam.

Jeszcze jedno, chyba nie ma całościowego rankingu aktorów, a ja byłbym go ciekaw przy nowym wyliczaniu średniej.

neo_angin

Popieram!

użytkownik usunięty
Rafal7fcb

No jak Ty się tutaj pojawiłeś, to już naprawdę musi być kiepsko...

Otóż to... :)

neo_angin

Nowy wygląd profili powinien zostać wprowadzony od razu z tymi zmianami, tak to misz-masz się z tego zrobił.

Kierokat

Profili i blogów nie tykali od zamierzchłych czasów. Są kompletnie niekompatybilne designowo od dawna.

użytkownik usunięty
neo_angin

i niech takie pozostaną

Dokładnie. I tak na nich spędza się większość czasu ;).

neo_angin

Mam nadzieję, że profilów nie ruszą, dla mnie są idealne.

neo_angin

Popieram, chciałbym jeszcze oceniać aktorów za umiejętności tak jak to było wcześniej. Ta średnia z filmów mówi tak naprawdę niewiele o aktorze.

WRMUFC

Dalej możesz ;). Dajesz serduszko aktorowi i na profilu wchodzisz w ludzi kina i dajesz ocenę xD. Potem ewentualnie odznaczasz serduszko.

Ta średnia praktycznie nic nie mówi.

neo_angin

Po trzecie: dlaczego role są wymieszane tj. dlaczego do profesji np. reżysera wrzucono chaotycznie odcinki serialów, filmy i bóg wie, co jeszcze, nie uwzględniając przy tym ocen, które do tej pory były wyświetlane obok jakiegoś filmu?

katedra

To było już poruszane na forum.

Filmweb bierze "przykład" z IMDB.