Usunąłem wszystkie gadżety z kokpitu. Gdy dodaje je na nowo wyświetlają się tylko po lewej stronie. Jak je przenosić na środek czy do prawej?

luniek88

Ja to je łapię za ten pasek czarny u góry i przesuwam.

_Garret_Reza_

A u mnie przesuwać mogę w górę i w dół, następnie gdy puszczę lewy myszki opada tam, gdzie było :/

luniek88

Mam dokładnie ten sam problem. Kiedyś mogłem dowolnie przestawiać, a dzisiaj już nie. Chciałem zmienić układ i dodać parę rzeczy i do naprawienia usterki będę mieć wszystko w lewej kolumnie.

luniek88

Potwierdzam. "Przeciągnij i upuść" nie działa.

luniek88

mam ten sam problem

krol_fasolek

ja też nie mogę przesuwać między kolumnami :/

she_devil

Wie już ktoś jak to naprawić, albo administracja się tym zajęła? Mam ten sam problem -.-

użytkownik usunięty
luniek88

też nie działa u mnie.

kurcze widzę, że nie jestem jedyny :/
udało się komuś rozwiązać problem?

luniek88

u mnie też nie działa :(

mala_czarna13f

Powiem tak, minął już ponad tydzień, pisałem na pomoc i brak odpowiedzi. Co to oznacza, filmweb wydaje się poważnym portalem, ale jednak nie jest, świadczy o tym między innymi brak wypowiedzi w tym temacie :/

EnrilSoul

daj znać jak Ci odpowiedzą

spozaswiat

Marne szanse, żeby mi odpisali po 2 tygodniach :/. Serwis dał ciała....

EnrilSoul

Pisałem dziś rano maila od siebie. Może gdyby każdy napisał ze trzy słowa... P.S. W mailu podałem link do tej dyskusji.

luniek88

mało tego, że też mam taki problem, to jeszcze nie da wyczyścić kokpitu - nie mogę usunąć gadżetu "nadchodzące odcinki"

luniek88

mam to samo. Strasznie irytujące, nie przystoi takiemu poważnemu portalowi coś takiego. Wstyd

spurscfaniak

exactly. u mnie to samo, nie da się usunąć filmweb24, nie można nic przesuwać, a na mozillę, to się strona wypięła całkowicie - jeden wielki błąd...

luniek88

Również i u mnie ten sam problem. Na różnych komputerach (Windows 7, XP), na różnych przeglądarkach (Firefox, IE, Maxthon). Serwis mógłby się w końcu tym zająć...

luniek88

Potwierdzam - problem nadal istnieje. Przetestowałem na kilku przeglądarkach i różnych systemach operacyjnych. Żeby choć była opcja resetowania ustawień i powrotu do początkowego wyglądu kokpitu. Niestety - nawet takiej podstawowej "deski ratunku" nie przewidziano a szkoda, bo może dzięki temu problem nie raził by aż tak bardzo.

Od pierwszego postu w tym temacie minęły już 3 tygodnie bez odpowiedzi - nieładnie, biorąc pod uwagę, że jest to jedna z reklamowanych "nowinek" portalu...

luniek88

LUDZIE ZRÓBCIE COŚ Z TYM. BO TO NAPRAWDĘ IRYTUJĄCE, ŻE NIE MOŻNA OGLĄDAĆ KOKPITU W PRZEJRZYSTY SPOSÓB.

luniek88

Przez miesiąc nie mogą naprawić tego?

alll

Juz kur..cy dostaje mecze sie z tym juz z pol godziny... i nic

luniek88

U mnie w nieskończoność ładują się rekomendacje... http://zapodaj.net/images/0b21c6671f561.jpg
gdzie się podziała administracja?!?!?! Jak można dopuścić do takich niedociągnięć!

luniek88

NAPRAWILI :D

EnrilSoul

Zgadza się, już działa :) Dzię-ku-je-my...

Scarab_Bonku

Troche dlugo, ale dobrze ze juz naprawione

EnrilSoul

Niewiem o co chodzi bo jest 1 Stycznia 2014 i u mnie teraz nie działa.

Flinston98

U mnie nie działa od momentu wprowadzenia nowego wyglądu.
Mogę dowolnie przesuwać widgety na lewą stronę oraz środek, ale prawa część kokpitu jest zablokowana.

evenflow6

a jak ustawić żeby na stronie startowej był kokpit jak kiedyś? ze widac bylo kiedy jest premiera nast odc serialu itd

skok91

Kokpit został usunięty przez właścicieli portalu, odcinki nadchodzące masz tutaj:
http://www.filmweb.pl/serials