Usunąłem wszystkie gadżety z kokpitu. Gdy dodaje je na nowo wyświetlają się tylko po lewej stronie. Jak je przenosić na środek czy do prawej?
Mam dokładnie ten sam problem. Kiedyś mogłem dowolnie przestawiać, a dzisiaj już nie. Chciałem zmienić układ i dodać parę rzeczy i do naprawienia usterki będę mieć wszystko w lewej kolumnie.
Powiem tak, minął już ponad tydzień, pisałem na pomoc i brak odpowiedzi. Co to oznacza, filmweb wydaje się poważnym portalem, ale jednak nie jest, świadczy o tym między innymi brak wypowiedzi w tym temacie :/
Pisałem dziś rano maila od siebie. Może gdyby każdy napisał ze trzy słowa... P.S. W mailu podałem link do tej dyskusji.
mało tego, że też mam taki problem, to jeszcze nie da wyczyścić kokpitu - nie mogę usunąć gadżetu "nadchodzące odcinki"
exactly. u mnie to samo, nie da się usunąć filmweb24, nie można nic przesuwać, a na mozillę, to się strona wypięła całkowicie - jeden wielki błąd...
Również i u mnie ten sam problem. Na różnych komputerach (Windows 7, XP), na różnych przeglądarkach (Firefox, IE, Maxthon). Serwis mógłby się w końcu tym zająć...
Potwierdzam - problem nadal istnieje. Przetestowałem na kilku przeglądarkach i różnych systemach operacyjnych. Żeby choć była opcja resetowania ustawień i powrotu do początkowego wyglądu kokpitu. Niestety - nawet takiej podstawowej "deski ratunku" nie przewidziano a szkoda, bo może dzięki temu problem nie raził by aż tak bardzo.
Od pierwszego postu w tym temacie minęły już 3 tygodnie bez odpowiedzi - nieładnie, biorąc pod uwagę, że jest to jedna z reklamowanych "nowinek" portalu...
LUDZIE ZRÓBCIE COŚ Z TYM. BO TO NAPRAWDĘ IRYTUJĄCE, ŻE NIE MOŻNA OGLĄDAĆ KOKPITU W PRZEJRZYSTY SPOSÓB.
U mnie w nieskończoność ładują się rekomendacje... http://zapodaj.net/images/0b21c6671f561.jpg
gdzie się podziała administracja?!?!?! Jak można dopuścić do takich niedociągnięć!
U mnie nie działa od momentu wprowadzenia nowego wyglądu.
Mogę dowolnie przesuwać widgety na lewą stronę oraz środek, ale prawa część kokpitu jest zablokowana.
a jak ustawić żeby na stronie startowej był kokpit jak kiedyś? ze widac bylo kiedy jest premiera nast odc serialu itd