Po ostatnim 'ikonkowym' apdejcie filmwebu, dodano nowy feature.
Otóż (przynajmniej u mnie, na chromie) gdy piszę notkę do swojej oceny filmu, to przed zapisaniem jej, często przełączam kartę, np. by skopiować trudniejsze nazwisko, upewnić się z datą produkcji, czy po prostu coś tam zrobić innego.
Po powrocie do pisania, okienko z nasmarowanymi 100+ znakami jest znowu puste.
Nie mogę się przyzwyczaić do tego, i za każdym razem podnosi mi się ciśnienie.
Da się to naprawić? Czy trzeba będzie zacząć pisać tekst roboczy w notatniku i później go przeklejać?
Po co w ogóle te zmiany? Ja rozumiem - nowy layout, nowa funkcjonalność, ale teraz? Więcej to zepsuło niż poprawiło.... :/
Nie ma opcji.
Jeszcze przed tygodniem tekst zostawał i czekał spokojnie na kliknięcie 'zapisz' - mogłem nawet sobie film odpalić, przewinąć do odpowiedniego momentu w celu przypomnienia sobie sceny, wejść na drugiej karcie w ocenione filmy, sprawdzić ocenę poprzedniej części i dokończyć pisać w momencie, gdzie przerwałem.
U mnie zawsze tak było - jak chciałem coś skopiować z innej karty to okienko z komentarzem do oceny mi się samo zamykało. Dlatego zawsze kopiowałem to co już wpisałem i wklejałem na nową kartę żeby nie spieprzyć koncepcji.
I tak powinieneś się cieszyć , że przez cały ten czas mogłeś ( o ile piszesz prawdę ) sobie swobodnie zapisywać i edytować notatki podczas , gdy ja bawiłem się w kopiuj-wklej i w zasadzie przyzwyczaiłem się do takiego stanu rzeczy.