Ktoś tam pod spodem czepił się tego, że domyślnie wyświetlane są najbardziej lajkowane komentarze, zamiast tych najnowszych. Ale to akurat dobra opcja.

Problem jest z tym, że 99 % komentarzy to zupełny, zapychacz !!! Szlag mnie trafia, kiedy widzę, lakoniczne "fantastyczny" albo "beznadziejny"; głupie prowokacje, które prowadzą tylko do prymitywnej przepychanki; albo moje ulubione "kończy dziś 45 lat. wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Czasem chciałbym przeczytać coś ciekawego, ale nie mam zamiaru przesortować tony śmieci, aby znależć jeden sensowny komentarz...

Powinna być więc opcja, aby usuwać po jakimś czasie, komentarze które, nie mają żadnych lajków czy odpowiedzi... (sądząc po liczbie tematów, taka opcja jest na imdb) Pozdrawiam :D

NORDBERG

"Problem jest z tym, że 99 % komentarzy to zupełny, zapychacz !!!"

Dlatego, zamiast napisać to już w istniejącym wątku stworzyłeś nowy temat, żelazna logika.

Last_Ronin

Mój wpis, w większości porusza inny wątek; więc postanowiłem stworzyć dla niego osobny temat...

NORDBERG

Dobrze, że w tamtym wątku mieliśmy bardziej rozgarnięte osoby, bo byśmy mieli kilkanaście nowych tematów.

"Powinna być więc opcja, aby usuwać po jakimś czasie, komentarze które, nie mają żadnych lajków czy odpowiedzi..."

Jest to jeden z najsłabszych pomysłów jakie widziałem, bo na forum zostały by same gry słowne, spam i trollowanie. A tematy ciekawe których wartość merytoryczna była by za trudna na tutejszych użytkowników była by kasowana.

Last_Ronin

"Jest to jeden z najsłabszych pomysłów jakie widziałem, bo na forum zostały by same gry słowne, spam i trollowanie"

trollowanie - "głupie prowokacje, które prowadzą tylko do prymitywnej przepychanki"
spam - "zapychacz"
gry słowne - ?

"A tematy ciekawe których wartość merytoryczna była by za trudna na tutejszych użytkowników była by kasowana"

Więc mogłaby powstać wersja zmoderowana i nie.

NORDBERG

Nie, na imdb jest inna opcja. Tam żeby móc pisać na forum, to trzeba przejść "autoryzację" otrzymując bodaj SMSa albo podając numer karty kredytowej, co skutecznie redukuję liczbę trolli i multikonciarzy.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem