Udało mi się wygrać nagrodę w konkursie Asusa, jednakże nie dostałam maila, w którym miałabym podać swoje dane do wysyłki. Czy ktoś wie co mam zrobić w takiej sytuacji? ;)

gromcia167

Mam dokładnie to samo, ale w przypadku konkursu Plush Święta

katedra

Wysłałam maila na adres pomoc@filmweb.pl. Radzę Ci zrobić to samo, bo szkoda, aby nagroda przepadła. W moim przypadku nie dostałam nawet powiadomienia na filmwebie, że wygrałam, chociaż znajduję się na liście zwycięzców.

gromcia167

Już wcześniej napisałem, nadal czekam na odpowiedź

katedra

A kiedy napisałeś?

gromcia167

Przedwczoraj

katedra

Spróbuj jeszcze sprawdzić w spamie. Pamiętam, że gdy ja wygrałam pierwszy konkurs, towiadomości te przerzucilo mi do folderu ze spamem

gromcia167

Tak zrobiłem, brak wiadomości, jakiejkolwiek

katedra

Kurcze, ja wygrałam telefon i wolałabym go nie stracić przez błąd systemu ;/

katedra

Udało mi się rozwiązać mój problem, aczkolwiek byłam zmuszona napisać do fundatora nagród, czyli Asusa. W ciągu 40 minut Asus wszystko załatwił i dostałam maila z prośbą o podanie danych.
Może spróbuj w ten sposób to załatwić. Tak czy siak, trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy ;)

gromcia167

Dzięki, może sam tak zrobię

katedra

Wiadomość z informacją o wygranej wysłaliśmy 30 grudnia. Być może trafiła do spamu albo została zablokowana przez pocztę. Dzisiaj wysłaliśmy ją ponownie.

Wizarrd

A jeśli nadal ona nie przychodzi, można podać alternatywny adres, na którym być może będzie mogła być otwarta?

gromcia167

Wiadomość o wygranej jest wysyłana w ciągu 7 dni od momentu ogłoszenia zwycięzców. Zwykle odbywa się to tego samego dnia, czasami dzień później. Tak więc nie ma powodu do niepokojów. Informacja o wygranej została wysłana wczoraj popołudniu.