Kiedy dosteje się wiadomość ze szczegółami co do wygranej w konkursie??? Wygrałem konkurs "Muppety" 5 dni temu i nadal nie dostałem żadnej informacji kiedy mogę odebrać bilety, gdzie i w jakich godz., po za tym, że wygrałem ten konkurs i dostane wiadomość ze szczegółami. W środę jest seans więc się denerwuję, że mogła wiadomość nie dojść, czy coś w tym stylu :/

hubi_1998

http://www.filmweb.pl/user/patkot28/blog/529173

Dział IV, pkt 2 :-)

patkot28

Dzięki, ale mam problem, ponieważ ja właśnie nie dostałem e-maila i nie wiem mogę się z tym zgłości, bo nie ma nigdzie kontaktu z filmwebem (jakiś numer czy kontakt meilowy) :(

hubi_1998

Co z nagrodami za wygrane konkursy??? Otrzymałem maila tej treści w/s jednego z konkursów: Witaj,

miło nam poinformować, że wygrałeś/aś nagrodę w konkursie "Książka "Sto najważniejszych scen filmu polskiego" Wiesława Kota". Prosimy o podanie danych niezbędnych do przesłania nagrody (imię, nazwisko, adres korespondencyjny, numer telefonu). Jednocześnie pragniemy zapewnić, że dane te będą wykorzystane wyłącznie w celu realizacji wysyłki.

Pozdrawiamy
Zespół Filmweb.pl

Ale obiecanej nagrody już niestety nie. Filmweb nie reaguje na moje monity.

Petar Popara

a kiedy wygrałeś?
wysyłka trochę trwa, tak minimum miesiąc :)

rakija

17 listopada. Filmweb twierdzi, że nagrodę wysłał. Ja im pisałem, że jej nie otrzymałem, więc już nic do tej pory nie odpisali wcale. Wygrałem już wcześniej kilka konkursów na Filmwebie i nigdy to się nie zdarzało. Uważałem ich za solidną firmę...