Czołem, czy komuś się jeszcze zdarzyło, że wygrał w konkursie, a nagroda po.... kilku miesiącach
nadal nie doszła?
Napisałem maila do pomocy filmwebu, i od kilku tygodni - ani słowa odpowiedzi.
To już druga nagroda, z trzech, której nie otrzymałem...
Jakieś pomysły?
Mam podobny problem z konkursem "Zbrodnia". Z tym, że odpisano na mój mail, że nagroda została wysłana (adres podałam prawidłowy). Wygrałam 13 listopada, jednak nie doszła do dziś. Żałuję, bo zależało mi na niej :(
Czasami bywają lekkie obsuwy z wysyłaniem, dlatego trzeba cierpliwie czekać. Po drodze były święta i inne dziwne rzeczy. Poza tym, to może być wina poczty polskiej, możliwe, że przesyłka została zagubiona, kto wie ;)
No właśnie najbardziej boję się zagubienia przesyłki. bo Ja nie mam możliwości upomnienia się o nią na poczcie i nic nie mogę zrobić poza czekaniem, choć już straciłam nadzieję, że kiedykolwiek dojdzie. A nagroda była super, więc bardzo żałuję :(
Oni tych nagród chyba nie wysyłają listem ekonomicznym (choć wszystkiego można się spodziewać), tylko jakąś rejestrowaną formą przesyłki, więc wal do nich mailami codziennie aż do skutku i niech wyjaśniają sprawę z pocztą czy kto to tam miał dostarczyć. Nawet jak się okaże, że przesyłka jakimś cudem "zaginęła" to dalej jest to problem filmwebu jak tę sprawę rozwiązać, a nie twój.
Filmweb zastrzegł sobie niestety w regulaminie, że nie odpowiada za przesyłki zagubione przez pocztę i umywa ręce.