Dlaczego rujnujecie ten portal? Klikam na reżysera aby zobaczyć spis filmów i nie ma przy nich ocen, więc nawet niewiem co jest warte obejrzenia. Przy niektórych filmach nie ma ocen znajomych(nie wyświetlają się np przy Django). Nie potrafię zrozumieć co tu się dzieje? Sabotaż? Filmweb został przejęty przez jakąś korporacje?
Już nie wspominam o przejrzystości, nowy design, macie najgorszy design forum(ale to zawsze tak było) i sposób w jaki posty są wyświetlane. Naprawdę ręcę opadają. Co nowy design jest coraz gorzej. Weźcie sobie do serca totalny zakaz eksportu ocen/filmów na inne serwisy bo tylko to tutaj ludzi trzyma. Jak przyjdzie konkurencja i jakimś cudem uda się importować dane z filmwebu to gwarantuje wam, że 15 letni dzieciak programista przebije ten portal, który stał się jednym wielkim pierd**ikiem.
Potwierdzam. U mnie na dodatek w profilach osób nie widnieją oceny znajomych obok roli bądź innego zawodu, choć jeszcze jakiś czas temu były.
No pięknie, już mam i tak to był WIELKI PROBLEM. Upaćkany serwis niepotrzebnymi rzeczami i człowiek nie potrafi znaleźć istotnych funkcji.
osobiście się zastanawiam ile im zajmie uporanie się z problemem niemieszczącego się menu na górnej belce, bo nowa szata została wprowadzona z 2-3 miechy temu, a jak "FWM Magazyn" wystawał poza belkę to tak wystaje :D
To raczej tylko u ciebie taki problem występuje. Może spróbuj pozmieniać szerokość strony w ustawieniach.
Nie powiedziałbym, bo jakoś na profilu wszystko ładnie się wyświetla, i wszystko się mieści.
I tak, wiem, że mogę zmienić rozdzielczość wyświetlania z tej domyślnej, ale nie wchodzi to w grę, bo później dodawanie czegokolwiek jest katorgą, bo trzeba cały czas patrzeć w lewy bok ekranu - lol -, i ogólnie profil nie wygląda tak dobrze.
a, i skoro jest dostępna taka, a taka szerokość, to chyba wszystko powinno się dobrze na niej wyświetlać, nieprawdaż?