Witam . Czy jest sposób aby zrobić porządek z sirkris800 ? On od pewnego czasu obraża moją osobe, i teraz odgraża mi sie że ; Usunie moje konto, pod koniec marca tego roku .

Daje jego nick
http://www.filmweb.pl/user/Sir_KriS800

Prosiłem go wczoraj aby ; Do mnie przestał pisać, bo nic dobrego z naszej rozmowy nie wnika . A on dalej to robi

Daje linka
http://www.filmweb.pl/forum/inne/Brat+Kim+Jong+Una+zosta%C5%82+zamordowany,28675 21?page=9 .

Przeczytajcie prosze od 4 strony, do 10 .

I dajcie prosze znać,czy jest szansa ,aby szefostwo zrobiło z nim porządek .

Zapraszam do dyskusji

Mnie też wielu użytkowników obraża.Z debilami powinno się robić porządek.Powinno się go zbanować.

użytkownik usunięty
zero99

Jeżeli chcesz przeczytaj proszę od 4 strony do 10 , jak przebiegała moja dyskusja z nim . On podobno jest taki wpływowy że ; wiele kont poleciało, z tego portalu . A jemu ponoć ban nie grozi bo ma znajomości wśród moderatorów

Wyzwiska które kieruje w twoją stronę które ci w wiadomościach przesyła najlepiej je zachowaj i potem podeślij do administracji.Właśnie czytam to i widzę że cie wyzywa.Zgłoś to.

użytkownik usunięty
zero99

nie mam kontaktu do administracji , jeżeli możesz daj mi linka .

użytkownik usunięty
zero99

dasz linka do administracji ?

http://www.filmweb.pl/editorial tu masz adresy mailowe wszystkich osób z redakcji filmwebu albo napisz do pomoc.filmweb

użytkownik usunięty
zero99

dzięki napisze

Do Walkiewicza najlepiej on jest od banowania i usuwania kont.

użytkownik usunięty
zero99

tam do niego chyba adresu nie ma

A to nie wiem to spróbuj do pomoc.filmweb pisałem tam parę razy na odpowiedź będziesz trochę czekał ale odpowiadają.

użytkownik usunięty
zero99

Najdziwniejsze wogóle jest to że ; Ponoć według jego logiki, większość użytkowników, jest po jego stronie , i popiera jego poglądy .

Co ty na to ?

Chodzi ci o tego sirkrisa?

użytkownik usunięty
zero99

tak on jest tak przekonany,że większość użytkowników go popiera .

Wysrane mam na typa.Napierdziela na ciebie ban mu się należy.A poglądy niech ma swoje,ludzie nie mają żadnych więc mówią,że mają takie same jak on.

użytkownik usunięty
zero99

Miałeś z nim wcześniej do czynienia ?

Obserwowałem tematy jakie zakładał i na poprzednim koncie miałem z nim styczność.

użytkownik usunięty
zero99

Napisałem już do redaktora naczelnego i do pomoc filmweb .

I czekam na ich odzew .

Poczekasz długo ale odpowiedź jest zawsze pozytywna.

użytkownik usunięty
zero99

Czy według ciebie ten koleś sirkris800 , jest normalny ?

On mi wytyka że ; ja sie myle kłamie . A on ma zawsze racje . I wczoraj mi napisał że ; Gwarantuje ci że pod koniec marca znikniesz z filmweb .

Nie jest normalny.

użytkownik usunięty
zero99

ok . Nawet nie mogę , na spokojnie pogadać z użytkownikami . Bo sirkris mi wyjeżdża z tekstem ; Kłamiesz znów sie mylisz .

Co myślisz o tym ?

Uważaj najbardziej na użytkownika fassasin.Jest gorszy od sirkisa.

użytkownik usunięty
zero99

A czemu jest gorszy od sirkrisa ?

Bo mi groził śmiercią.

użytkownik usunięty
zero99

no to faktycznie gorszy jest , ale narazie na niego sie NIE natknąłem .

użytkownik usunięty
zero99

mam nadzieje że szefostwo portalu da tu odzew .

Ale ciekawi mnie ilu użytkowników prócz mnie ,ma sirkrisa dość .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem