przez trola ojzasza i jego multikonta nie można w spokoju dyskutować na forach o DC i Marvela.Jego komentarze pokroju Marvel zaorany nikogo nie bawią.Czego administracja nic nie robi w tej sprawie tylko wtedy się wymadrzają jak ktoś ma inne zdanie od ogółu ,ale jak obrażają i dają durne komentarze i to po 6 na jednym wątku to skandal ostatnio kilku ojzaszy pisało samych do siebie i to chyba nawet nie na forum o superbohaterach.Teraz przez tego trola ciężko czytać newsy i komentarze innych ludzi,którzy wymieniają się argumentami za i przeciw.Można zablokować jakoś te konta,albo zdobyć adres ip i postawić np.do sądu o sprawę o niszczenie i pisanie durnych i obrazliwych komentarzy?
No skandal. Po prostu skandal. Jak tak można. Jak ja bym był administracją to już dawno bym ich zablokował.
tak, zaprawdę to genialny pomysł, pozwij ich z powodu na pisanie nierzeczowych komentarzy! Takie rzeczy tylko w polsce!
A skoro tak ci to przeszkadza, i uważasz, że ich posty łamią regulamin to masz możliwość ich zgłoszenia do moderacji!
I co to da?Przecież kiedyś zgłosiłem do usunięcia jeden temat potem pojawiły kilka innych nie bedę siedział i czytał wszystkich newsów na takich troli powinno sie usunąć konta.
Będziesz przynajmniej miał spokojne sumienie ;p
A tak na poważnie, nie znam co prawda tematu, ale proponuje olać. To najcięższa kara, ale wymaga cierpliwości i czasu. Mam jednego takiego wrzoda, co się za mną ciągnął po paru tematach filmowych, szlak go trafiał, że go zlewałem i jakoś jak na razie cisza.
Może i racja,ale nawet już mi się newsów nie chce czytać i to nie tylko mnie,bo większości osób wkurza,ma kilka multikont i troluje mi kiedyś administracja konto zablokowała za wyrażenie opinii na temat filmu który był krytykowany,a ja go broniłem,bo uważałem go za niezły,albo dobry i nie podzielałem opinii ogółu(może za ostro jechałem w obronie danego filmu,ale ktoś musiał coś zgłosić i już była blokada),a tutaj się cackają.Zamiast zmieniać co jakiś czas szate graficzną to mogliby zrobić cos z trolami.
Rozumiem Cię, bo czytam wszystkie newsy na temat DC i Marvela, i tam za każdym razem jest co najmniej kilka razy użyte słowo 'zaorany' w różnych formach. Naprawdę jest to męczące, bo nawet przy takich newsach można liczyć na inteligentną konwersację, ale połowę komentarzy zajmują oracze... Zgłaszanie tego też nie ma sensu, bo zanim moderator coś zrobi, to wszyscy zapomną o danym temacie. Kończąc, takie trolle bardzo obniżają poziom tego serwisu.