Jak wyżej, powinna być możliwość nagradzania najlepszych weryfikatorów, wielu z nich jest naprawdę bardzo pracowitych, którzy poświęcają dużo czasu w rozwój portalu, niejednokrotnie rezygnując z innych przyjemności. Taka nagroda byłaby również pewnego rodzaju motywacją do dalszej pracy. Weryfikator taki mógłby być wybierany raz w miesiącu przez użytkowników, a głosowanie trwałoby jeden dzień. Myślę że to świetny pomysł, radakcja powinna to przemyśleć któregoś dnia.

Weryfikatorzy są już nagradzani:
http://www.filmweb.pl/users/ranking/evaluatorMonthly

użytkownik usunięty
Lejzorek

Są nagradzani za weryfikację, dodawanie materiałów itp. Miałem na myśli nagrodę od użytkowników, za ich ogólną pomoc dla dodających. Taka "nagroda użytkowników", coś jak w filmie "nagroda publicznośći".

Niestety, to by mogło powodować jakieś niezdrowe układy i nie byłoby obiektywne.
Jak podoba Ci się czyjeś zaangażowanie czy życzliwość, sam możesz ofiarować tej osobie nagrodę. A okazja do jej wręczenia nadarzy się choćby podczas najbliższego Offline'u :)

użytkownik usunięty
Lejzorek

Pomyślałem że jeśli takiego weryfikatora wybieraliby aktywni użytkownicy, byłoby to bardziej obiektywne niż gdyby taka osoba wybierana była wyłącznie w gronie innych weryfikatorów. Ale masz w sumie rację, niestety. A wiesz że bym chciał? ;) Ale niestety mam za daleko... :/

Lejzorek

Obiecanki cacanki - przecież nie bywasz na Offline'ach.

AbuKamil

Staram się unikać splendoru wielbicieli ;)

Lejzorek

cudzy splendor łatwo ominąć ;)
za to poznałbyś wdzięczność wielbicielek
a to są bezcenne wrażenia :D

Lejzorek

No, sądzę że poczuł byś ten splendor bardzo dosłownie :)

Last_Ronin

Trudno się zbyt wiele spodziewać po troglodycie :P

Lejzorek

Ja ogr...ale ja nie jedyny która cie nie lubić. :)

Last_Ronin

Tylko ty masz obsesję na moim punkcie. Żyć beze mnie nie potrafisz :P

Lejzorek

Zapominasz o GodFelli i Kate_Bennet.

użytkownik usunięty
Last_Ronin

To on ma obsesje na moim punkcie a nie ja na jego.

Ach Kate :)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

I jeszcze moderatorów!

użytkownik usunięty
GodFella

Szczególnie ten który jakiś czas temu zablokował mojego posta, nie będę dochodził dlaczego, chyba się komuś nudziło ;0

Wygrywałbym co miesiąc, nuda.

użytkownik usunięty
Beeshop

Ty jako "ojciec wszystkich weryfikatorów" nie byłbyś brany pod uwagę ;)