Jak wyżej, powinna być możliwość nagradzania najlepszych weryfikatorów, wielu z nich jest naprawdę bardzo pracowitych, którzy poświęcają dużo czasu w rozwój portalu, niejednokrotnie rezygnując z innych przyjemności. Taka nagroda byłaby również pewnego rodzaju motywacją do dalszej pracy. Weryfikator taki mógłby być wybierany raz w miesiącu przez użytkowników, a głosowanie trwałoby jeden dzień. Myślę że to świetny pomysł, radakcja powinna to przemyśleć któregoś dnia.
Są nagradzani za weryfikację, dodawanie materiałów itp. Miałem na myśli nagrodę od użytkowników, za ich ogólną pomoc dla dodających. Taka "nagroda użytkowników", coś jak w filmie "nagroda publicznośći".
Niestety, to by mogło powodować jakieś niezdrowe układy i nie byłoby obiektywne.
Jak podoba Ci się czyjeś zaangażowanie czy życzliwość, sam możesz ofiarować tej osobie nagrodę. A okazja do jej wręczenia nadarzy się choćby podczas najbliższego Offline'u :)
Pomyślałem że jeśli takiego weryfikatora wybieraliby aktywni użytkownicy, byłoby to bardziej obiektywne niż gdyby taka osoba wybierana była wyłącznie w gronie innych weryfikatorów. Ale masz w sumie rację, niestety. A wiesz że bym chciał? ;) Ale niestety mam za daleko... :/
cudzy splendor łatwo ominąć ;)
za to poznałbyś wdzięczność wielbicielek
a to są bezcenne wrażenia :D
Szczególnie ten który jakiś czas temu zablokował mojego posta, nie będę dochodził dlaczego, chyba się komuś nudziło ;0