Skoro istnieje kuriozalna opcja recenzowania recenzji(?), która jest nadużywana przez idiotów, trolli i nieudaczników życiowych, którzy w wolnych chwilach, czytaj: w święta i dni wolne od szkoły, zajmują się gadką szmatką, to myślę,że dobrą opcją byłoby wprowadzenie funkcji oceniania wypowiedzi poszczególnych userów i oceniania ich pod kątem np. zgodności z językiem polskim, zgodności z net etykietą, regulaminem portalu itd.?
Przyklad:
-Jesteś głupi jak but
-But nie może być głupi, przecież but to rzecz
-Ale tak się mówi, to frazeologizm
-Bardzo głupi frazeologizm, skoro zaprzecza biologii
-Niby jak zaprzecza?
-But posiadający umysł, wolną wolę? Rzecz myśląca,serio?
-Jesteś naprawdę głupi
-Niby dlaczego, przecież podałem rzetelne argumenty na to,że ten frazeologizm jest do bani
-Ale jakiej bani? Z mlekiem? A może chodziło o bańkę mydlaną
itd. itd.
To i tak nic nie da, najskuteczniejsze by było zwiększenie osób z możliwością blokady kont i systematyczniejsze ich blokowanie.
Czyli: Skoro masz takie kompleksy, że płaczesz w wyniku źle ocenionej recenzji, to chcesz się jak wspomniany idiota, troll i nieudacznik mścić biegając i minusując co się da innych użytkowników? Zależność między minusikami na jakimś tam portalu a twoją samooceną jest żałośnie wysoka.
W skrócie, "kompleksy małej katedry" odcinek 3794. Ciekawe kiedy uda ci się przebić modę na sukces.
Skoro ktoś ocenia to, co napisałem, dlaczego ja mam tego nie robić? Jakie kompleksy? Po prostu drażni mnie,że tacy ludzie jak ty normalnie funkcjonują w społeczeństwie i nie są za to karani bądź nadzorowani przez 5 specjalistów lekarzy, 10 strażników i 5 psów bojowych
Tak,ta, mówi mi to facet,który najpierw nazywa ludzi psami, potem pyta kto tak robi. Rżnięcie głupa poziom expert
Nie martw się , mój ty oczytany przyjacielu z prowincjonalnego zaścianka. Na pewno znajdą się też profesorzy z UJ , którzy przymkną oko na błędy typu USA ARMY :)
Armia Narodów Zjednoczonych Ameryki, US Army - co to niby znaczy? Armia Stanów? Ale jakich? Przecież to głupie, a potem idą głupki w świat i głoszą nowinę z ciemnogrodu, prawda, mój mały kolego z robotniczego fami bloku?:)
Jak tam, dalej mam coś zmienić w mojej recenzji Stalkera tak, aby questy w grze były ciekawsze? Może mam zgłosić poprawkę i dopisać parę swoich?:D
Jak tam, dalej mam coś zmienić w mojej recenzji Stalkera tak, aby questy w grze były ciekawsze? Może mam zgłosić poprawkę i dopisać parę swoich?:D
I ty się dziwisz,że każdy twój post kończy się kłótnią? Jesteś aspołecznym krzykaczem, któremu do łba trzeba wbijać,że jest chamem i masz obornik na butach,a nie wypastowane lakierki
Ja aspołeczny? Przypominam ci , że to nie ja każdego Sylwestra spędzam przed komputerem.
A tak właściwie to co robiłeś minionego Sylwestra? Dodawałeś punkciki czy kłóciłeś się na "INNE" , moja ty duszo towarzystwa?
Zgłaszałem twoje posty. Nie nakręcaj się tak, nie tylko ty siedzisz z rodzicami przed tv i oglądasz Sylwestra z TVP2
Nikt tego nie potwierdzi, a tobie bym nie wierzył,bo jesteś chory.
Nic takiego nie napisałem. To niby miał być sarkazm? Riposta? Ironia? :D
Skopiuje twój post , który rozśmieszył mnie do łez ( enjoy! ):
"Ja wychowałem się na NESie, VHS, gwiazdkach z Milkiweja itd. Zresztą,gdybym nie uważał siebie za zajebistego to byłbym niezłym smutasem, to tak jakby gardzić własnym domem albo rodziną"
No a ciebie nazywają userem, ba! człowiekiem, więc w czym problem?
Wikipedię piszą takie ciołki jak ty, United States Army - armia Stanów Zjednoczonych, pytam po raz kolejny - jakich stanów?
A kto powiedział,że wymienialiśmy razem adresy, synu przydrożnej praczki?
Ja nie chcę być człowiekiem. Już pisałem , że ogarnia mnie obrzydzenie na samą myśl , że mogę mieć coś wspólnego z taką aberracją stworzoną na przekór ludzkości.
Ty byś to na pewno zrobił lepiej , biorąc pod uwagę jakość "tego czegoś" co nazywasz recenzjami. Jakich Stanów? Zjednoczonych :D
Napisz do prezydenta , że terminologia jest nieprawidłowa , może coś zaradzą. Ups przecież ty angielskiego nie znasz.
Ty nawet adresu nie posiadasz. Stacjonujesz tam gdzie zatrzyma się akurat twój śmierdzący tabor :)
Dlatego tak jesteś traktowany.
Ale jakich Stanów Zjednoczonych, malowany pacanie?:D Kolejny temat zamieniłeś w pole gówno bitwy, bo nie możesz przymknąć mordy na jeden dzień w roku, tylko kłapiesz, jak zwierzęta w Wigilię. Akurat prezydent Ameryki nie wymyślał tej nazwy, ups, ale przecież to prezydent, więc powinien robić takie rzeczy, no nie?:D