http://www.filmweb.pl/serial/Forever-2014-710942/episodes#sezon1
Odcinki po premierze a nie można ich ocenić, odblokuje ktoś to??
Z Family guyem jest to samo.
Kontrybucja z datą czeka na akceptację, więc dopóki nie zostanie sprawdzona i wpisana do bazy, nie będzie można ocenić odcinka.
Ja to wiem, ale można pominąć kolejkowanie jeżeli film/serial miał już swoją premierę, a w tym przypadku tak właśnie jest:P
...zapewne poprzez napastowanie weryfikatorów by dokonali weryfikacji, bo chcemy ocenić dany tytuł, z tym, że nie sądzę by w przypadku odcinków spotkało się to ze zrozumieniem...
Bez przesady z tym napastowaniem, wystarczy raz napisać na forum, sprawdzają taką kontrę raz dwa, za zwyczaj na następny dzień ocena jest odblokowana...
Nie raz tak było, że do filmu data premiery była w kontrach oczekiwanych, a film był po premierze, napisałem na forum i weryfikatorzy mają prawo sprawdzić i zaakceptować taką kontrę bez kolejki wtedy... A ty co myślałeś, że mają tam jakąś kolejność?? Owszem i mają ale mogą wybierać sobie co sprawdzają, kiedyś ludzie dogadywali się z weryfikatorami i sprawdzali im bez kolejek, np powiązane, więc mogłeś napykać sobie w jeden dzień od zaje**ia punktów...
Z resztą nie będą czekać z kolejką dla zasady kiedy film jest po premierze a nie można go ocenić... Widocznie mało dodajesz, wyrobisz 3 łebki i będziesz obeznany w temacie:P
owszem, przy kolejności weryfikacji decyduje wiele czynników, począwszy od popularności tytułu a skończywszy od widzimisię weryfikatora - osobistych preferencji.
Ale nie zamierzam nadwyrężać cierpliwości weryfikatorów zarządzając ich kontrami do zweryfikowania, bo tytuł czeka w kolejce, bo nie można ocenić, bo jeszcze coś innego. Bo jak pisałem uprzednio można by tak zgłaszać wszystko, bo tytuł czeka w kolejce, a miał już premierę, i podobnie z datą premiery, oraz z obsadą, bo chcemy ocenić role...
Z tymi rolami to na prawdę głupi przykład, za bardzo poniosła cię fantazja... Z resztą to portal filmowy, nie oceniam ról, bo to dla mnie bzdura jakich mało, fajnie było ocenić aktora za całokształt jak kiedyś, a teraz zrobili z tego nie wiem co, Fejsbukowe gów*o.
Z resztą Ja nic nikomu nie każę, to tylko byłą prośba i sugestia a co zrobią to ich sprawa...
Pozdrawiam.
w pełni się zgadzam, że to głupota, i że wolałem stary system, ale nie zmienia to faktu, że ktoś może czuć potrzebę ich oceniania, a jak nie zrobi tego do razu to nie będzie w stanie tego zrobić w ogóle, bo nie będzie pamiętał kto na jaką ocenę zasługuje.
powodzenia, tak można wszystko zgłaszać, bo tytuł czeka w kolejce, a już miał premierę, następnie data premiery, bo chcemy ocenić obejrzany tytuł, później obsady, bo chcemy ocenić rolę.
U mnie też czeka kilka kontr do seriali / filmów które miały już premierę, w tym, w co najmniej jednym przypadku serial już dobiegł do końca, a jeszcze nie został dodany, co prawdopodobnie nastąpi dopiero za kilka tygodni. A nie płaczę na forum, lub werom na privie. Ot życie, trzeba być cierpliwym.
Nikomu nie płaczę i nikomu nie wysyłam wiadomości na priva, ale moim zdaniem jeżeli jakiś serial trwa i jest dość popularny to wypadało by to zaakceptować, nie moje kontry, ja tego nie dodawałem więc to mi wisi, ja chciałbym mieć oceniony serial z pośród kilkunastu których oglądam żeby nie było bałaganu(a tego co dzieje się w odcinkach Family Gua nawet nie skomentuje), bo potem mi się wszystko miesza, o to tylko chodzi... A jak było z Daredevilem ostatnio?? Popularny serial? popularny, to w trymiga się pojawiły odcinki, tytuły do nich i daty premier...MOŻNA? Można...
Można. Ale to bardziej złożona kwestia, bo niby fajnie, że zostało to zweryfikowane, ale nie ma szans na to, by wszystkie tytuły były traktowane w taki sam sposób, zatem skrócony czas oczekiwania w przypadku jednego tytułu oznacza wydłużenie czasu oczekiwania dla innego.
I bynajmniej nie ma reguły, bo wiele mało popularnych tytułów spotyka ten zaszczyt, i sam wielokrotnie się dziwiłem, że zweryfikowano mi kontry do takowego tytułu.