Czy tylko ja mam taki problem? Od ponad miesiąca nie mogę dodać nowych znajomych. Klikam w "dodaj znajomego", potwierdzam i wyskakuje komunikat "błąd połączenia". Myślałem, że to chwilowe, ale trochę już trwa... help?

maxcine

2 miesiące później, problem dalej występuje (tylko u mnie?)

maxcine

Mi działa:) Wysłałam zaproszenie i anulowałam. To musisz kogoś z redakcji poprosić żeby ci to spróbowali naprawić, choć ciężko może być.....

bs85

A w jaki sposób się z nimi skontaktować?

maxcine

Mam taki sam problem. Nie mogę dodawać znajomych.
<bezradny>

Mr_Rocket

Opcja akceptacji zaproszeń nie działa.

maxcine

Ja również mam takie problem już nawet złożyłem o tym temat. Wcześniej musiałem kliknąć akceptuj i ok kilka razy ale zawsze za którymś tam razem się udało. Ale teraz od paru dni w ogóle nie chce działać.

frycek49

Mnie nie działa od paru dni i mnie zaraz szlag trafi...

WhiteDemon

Mam to samo.

Kniaz4815

Juz pisałam w wątku frycka49, też mi to nie działa.

maxcine

U mnie to samo, też nie działa akceptacja zaproszeń.

użytkownik usunięty
maxcine

żal

maxcine

To ja tylko dodam, że momentu założenia tego tematu nic się nie zmieniło - nie mogę dodawać znajomych.

maxcine

Napisałem do redakcji kogo nie mogę zaakceptować. Już mam ich w znajomych. Nie wiem, czy dlatego że napisałem czy dlatego że już to naprawili.

maxcine

Udało się. Mi działa.

Kniaz4815

Hurra, w końcu działa :)

tara_filmweb

mnie nie działa od paru dni;/
co mam zrobić albo jak skontaktować się z filmwebem bo nie ma napisane nic że kontakt ani nic w FAQ... ;/

theo0

ja nawet nie wiem co zrobić żeby kogoś zaprosić może ktoś mi pomóc
ps. jakby co to nie mam facebooka

zaza237

Może i wygram złoty szpadel w dziedzinie archeologii ale mam ten sam problem. Nie mogę dodać nowych znajomych. Czy jest na to jakaś rada?

maxcine

Trzeba wejść na profil danej osoby i na górze przy nicku jest przycisk "dodaj do znajomych". To powinno zadziałać :)

maxcine

dokładnie