Czy tylko ja mam taki problem? Od ponad miesiąca nie mogę dodać nowych znajomych. Klikam w "dodaj znajomego", potwierdzam i wyskakuje komunikat "błąd połączenia". Myślałem, że to chwilowe, ale trochę już trwa... help?
Mi działa:) Wysłałam zaproszenie i anulowałam. To musisz kogoś z redakcji poprosić żeby ci to spróbowali naprawić, choć ciężko może być.....
Ja również mam takie problem już nawet złożyłem o tym temat. Wcześniej musiałem kliknąć akceptuj i ok kilka razy ale zawsze za którymś tam razem się udało. Ale teraz od paru dni w ogóle nie chce działać.
To ja tylko dodam, że momentu założenia tego tematu nic się nie zmieniło - nie mogę dodawać znajomych.
Napisałem do redakcji kogo nie mogę zaakceptować. Już mam ich w znajomych. Nie wiem, czy dlatego że napisałem czy dlatego że już to naprawili.
mnie nie działa od paru dni;/
co mam zrobić albo jak skontaktować się z filmwebem bo nie ma napisane nic że kontakt ani nic w FAQ... ;/
ja nawet nie wiem co zrobić żeby kogoś zaprosić może ktoś mi pomóc
ps. jakby co to nie mam facebooka
Może i wygram złoty szpadel w dziedzinie archeologii ale mam ten sam problem. Nie mogę dodać nowych znajomych. Czy jest na to jakaś rada?
Trzeba wejść na profil danej osoby i na górze przy nicku jest przycisk "dodaj do znajomych". To powinno zadziałać :)