Klikam i pojawia się klepsydra i w takim stanie się zawiesza. Co jest przyczyną takiego stanu rzeczy? Jeśli jest to
wina filmwebu to proszę to naprawić. Jeśli wina leży po stronie to prosze o wyjaśnienie, co może być przyczyną.

To samo się dzieje u mnie. Chodzi ci o to, że nie możesz polubić jego oceny, gdy wchodzisz do jego obejrzanych filmów, tak? Też tak mam, ze wszystkimi znajomymi, żeby móc polubić jakąś ocenę, muszę wejść na stronę konkretnego filmu i dopiero stamtąd mogę to zrobić... Ten problem już jest od dawna. Mógłby to ktoś naprawić??

Też miałem ten problem, kiedy korzystałem z Opery. Po zmianie przeglądarki było lepiej, ale niestety jakiś wirus wyłączył mi możliwość aktualizacji Google Chrome i dlatego przydałaby się naprawa błędu na filmwebie.

To oznaka, że ta opcja to jedno z największych nieporozumień na tym portalu.

Mam ten sam problem, ale tylko wtedy kiedy jestem na profilu znajomego. Kiedy wejdę na dany film spokojnie mogę polubić jego ocenę wyświetlającą mi się z boku. Ale czasem mam też problem z odznaczeniem u siebie "chcę zobaczyć" - zawiesza się. Również chciałabym się dowiedzieć jaka jest tego przyczyna.

Belief

Nadal mam ten problem. Czy ktoś kompetentny mógłby powiedzieć co z tym zrobić?

A u mnie w ogóle nie ma przycisku "lubię to". Jest tylko "skomentuj".

Priscii

W komórce za to działa jak należy. Ktoś wie o co chodzi?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
bjolog

Dzięki, pomogło.

Priscii

Mam ten sam problem, w przeglądarce na PC w ogóle nie ma przycisku "lubię to", jest tylko "skomentuj" (w aplikacji na telefonie jest ok). Jak to naprawić?

Priscii

Ja nadal mam ten problem, ktoś coś poradzi?

Milennn

Wczoraj bylo ok. A dzis prostego like`a nie mozna dac ocenom znajomych. Kreci w miejscu. Odswiezanie strony nie pomaga. Wszystko trwa zdecydowanie zbyt dlugo. Co znowu popsuliscie?

Milennn

Wczoraj bylo ok. A dzis prostego like`a nie mozna dac ocenom znajomych. Kreci w miejscu. Odswiezanie strony nie pomaga. Wszystko trwa zdecydowanie zbyt dlugo. Co znowu popsuliscie?