Witam. Czy ktoś mógłby w końcu zająć się niekompetentnymi weryfikatorami, którzy marnują czyjś czas? Odrzucono mi kontrybucją z obsadą do filmu, dodaną w październiku 2014 za to, że w kontrybucji była osoba, której teraz nie ma w obsadzie na imdb.
http://www.filmweb.pl/film/Area+57%3A+Project+24-2015-726402/contribute/roles/41 59915/3

Chyba logiczne, że imdb ktoś edytuje i obsady mogą się różnić, zwłaszcza po PÓŁ ROKU!!! Przecież można skasować element a nie odwalać całą kontrę, żeby znowu zalegała w poczekalni kolejne pół roku, a ja przez to nie uzupełnię obsady do nowo dodanego filmu. Robi się bałagan. Jeśli sprawy będą przebiegały tak dalej, to obiecuję, że pokasuję 800 kontrybucji i wtedy będzie porządek. Bo wywalanie kontry za jeden element, który uległ zmianie na imdb to czyste chamstwo i niekompetencja...

To już nie pierwszy raz, gdy ten werfikator okazał się niekompetentny.

weeman86

Pewnie nie wiesz, że jak weryfikator odrzucił kontrybucję, to możesz zgłosić poprawkę na jego blogu lub na priva. Litości gościu.

Kontraband

I może ci jej nie sprawdzić po złości...Litości gościu.

Last_Ronin

Tylko krzywdy sobie nie róbcie z tego powodu.

Last_Ronin

teraz z pewnością będzie mieć powód by tego nie robić

Herushingu

Zależy od człowieka.

weeman86

Do tych nowych filmów kasuj śmiało, będzie mniej poprawiania później.

weeman86

Tak z ciekawości, czemu nie poprawiłeś płci? Nie będzie zalegać pół roku, gdyż poprawkę będziesz miał sprawdzoną w tym samym dniu lub max dzień później od jej wysłania.

weeman86

Heh... Odrzucanie całej kontrybucji z powodu jednego złego elementu (a tu dodatkowo nie był on spowodowany z winy użytkownika) to szczyt biurokracji. A nawet i gorzej, bo panie z okienka czasami uzupełnią brakującą w kwestionariuszu datę :)

Freeman47

Gdzie Ty znajdujesz takie Panie? Muszę poznać!

Beeshop

To one mnie znajdują. Nie mogę się od nich wręcz odpędzić.

Freeman47

One zawsze oddają do poprawki! Ja się nigdy nie spotkałem z taką, która sama by wpisała... :(

użytkownik usunięty
weeman86

3 łby a zachowujesz się jakbyś nie wiedział o co tu chodzi. Kalkulator se kup.