dobra, ja już powoli mam dość... dodaję posta i go nie ma. minęło ileś czasu, no dobra piszę jeszcze raz - też nie ma. patrzę następnego dnia - są obydwa - WTF?
Dodaję temat na stronie serialu, a na listę tematów trafia po 5 najnowszych, więc jak się nie kliknie "pokaż wszystkie" to wygląda jakby go nie było. Może da się go wrzucić do góry? Skomentuję sam siebie może to coś da - i oczywiście nie, został tam gdzie był. Super.
Ile jeszcze rodzajów bugów pojawi się na Filmwebie? OSZALEĆ MOŻNA. Nie zdziwię się jak ten temat też gdzieś w kosmosie wyląduje...
A tymczasem oczekujący materiał w serialu pierwsza miłość który dodałem 13 stycznia czeka i czeka... taaa...

Wingo

i oczywiście miałem rację, ten temat także nie jest jako najnowszy :v

Wingo

Odpiszę Ci by dowiedzieć się co odpowiedział Ci ktoś inny, bo jego wpisów nie widać... Jeśli jest jakieś oświadczenie w sprawie tych błędów proszę o link i przepraszam moderację za zaśmiecanie forum swoim postem. Jeśli nie ma to szkoda, bo ostatnio dużo "filmwebuje" i owe błędy bardzo przeszkadzają mi w prowadzeniu dyskusji, interesuje mnie więc ewentualny termin usunięcia ich.

Edit: a pierwszeństwo tematów odbywa się teraz na podstawie ilości polubień posta, więc może w tym tkwi Twój problem. Mój komentarz dotyczy głównie "niewidoczności" postów.

Wingo

to nie są nowe bugi, to funkcjonalność, która została wprowadzona jeszcze przed dodawaniem lajków. podobno ma być takim znakiem rozpoznawczym filmwebu, który odróżnia go od fejsbuka.

Wingo

A jaki to materiał?

Wingo

Wyluzuj. Moje najstarsze materiały są z listopada zeszłego roku ;-) A bugami najwidoczniej nikt się nie przejmuje - grunt, że sobie można odpowiedzi lajkować i podziwiać takie oldschoolowe ikonki na pasku u góry (teczka, trąbka i Chaplin).

Wingo

beka z buguf przy wysyłaniu postuf !
ludzie odpowiadający za to majom zero wstydu !

Wingo

Widzę podobny problem. Oceniłem film a na moim profilu nie wyświetla mi się jego ocena.

Wingo

Filmweb na dobre zaczął się sypać wraz z wprowadzeniem kilka miesięcy temu zmian "systemowych". Musiała zrobić to firma informatyczna wyjątkowo nieprofesjonalna, bo totalne nawarstwianie się problemów już nawet tych najbardziej wyrozumiałych użytkowników dziwi. Bardzo spadła funkcjonalność całego portalu. Wciąż nie rozumiem dlaczego administracja jest niekomunikatywna i dlaczego nie próbuje użytkownikom wytłumaczyć co się dzieje i kiedy problemy zostaną rozwiązane.