Witam
Uważam że jeśli coś jest doskonałe to po co zmieniać? Skoro coś jest dobre, przejrzyste i sprawdzone po co udoskonalać? Zmiana wyglądu i działania programu TV zupełnie mi nie odpowiada. Ktoś odniósł podobne wrażenie?
Dokładnie. Wcześniej było intuicyjnie i rewelacyjnie działało tak na komputerze jak i telefonie. Teraz jest to bardzo niewygodne i design też jest słaby.
Też wolałem poprzedni, repertuar również, bez tych plakatów.
Mogliby uzupełnić kllka programów, w tym Filmboxy pozostałe.
Mam to samo szczegolnie nie podoba mi sie interfejs i na smartfonie czesto mi zamyka stronka. brak niektorych programow.
Dla mnie jest ok. Mam tylko dwie uwagi/sugestie.
Mogłaby się pojawiać przy filmach informacja ze już film widziałem tak samo jak pojawia się znaczek, że chcę zobaczyć.
przydałaby się ocena przy filmie. Łatwiej byłoby coś wybrać do oglądania bez konieczności wchodzenia i sprawdzania filmów po kolei.
wybrałem kanały, które mam na telewizorze, a FilmWeb uwzględniał to polecając mi filmy tylko z wybranych. Nowy interfejs pamięta moje kanały (teraz są w ulubionych), ale filmy proponuje ze wszystkich kanałów. Nie pierwszy raz widzę jak programiści tworzą skomplikowane aplikacje - bezmyślnie - niestety.