Jestem użytkownikiem portalu Filmweb. Podczas przeglądania, oceniania itd. itp. na Waszej stronie tylko jedna rzecz mnie lekko zirytowała. Otóż ocenę filmu którą wystawimy, możemy później (ku mojej uciesze) usunąć (nie mylić ze zmianą - chodzi o całkowite usunięcie oceny). Jednak gdy chciałem (z powodów które zachowam dla siebie) usunąć wystawioną przez siebie ocenę osoby, spotkało mnie rozczarowanie (złamane serce, płacz i zgryzota ^^) gdyż nie było takiej możliwości. Więc gdyby takowa by się pojawiła, byłbym bardzo wdzięczny i możliwe, że niektórzy użytkownicy Filmweb'u też. Z góry dziękuje za rozpatrzenie prośby.
Pozdrawiam.
Hehe, można skasować ocenę, nie wiem o co chodzi. Inna sprawa, że system czasem gubi się w określeniu ilości ocen oddanych na osobę. Kiedyś miałem tak, że oceniłem jakiegoś pana, a tu system odjął (!) ocenę od globalnej liczby.
Znacznie bardziej śmieszne jest to, że jak teraz weszłem do moich ocenionych osób to miałem... brak głosów. A pamiętacie jak Xzar reklamował Nowego Filmewba? "O, ekstra Filmweb, o co Wam chodzi, technologicznie jest ekstra, nie ma drugiego takiego w całym Internecie, nawet nie szukajcie"
Na pocieszenie, statystycznie jeszcze 8 (tak?) lat i będzie kolejna zmiana Filmweba.
Tak jak Stiven napisał - w przypadku filmu/serialu można zmieniać/usuwać głosy i wtedy w naszej ocenionej liście ta pozycja znika. A przy osobach mam ocenioną a chcę np. ją usunąć już, bo po prostu odmieniło mi się, znielubiłam aktora/aktorkę czy cokolwiek, nieważne ;p , a nie mogę, bo jak wchodzę na moją ocenianą listę osób to dalej mam tą osobę tylko z "brak oceny"... :|
Nie wiem czy jasno się wyraziłam... ;p
Anulka:
Wystaw ocene danej osobie ,a póżniej usuń tą ocenę, tak powinna zniknąć osoba bez głosu.
Osoby z samymi serduszkami:
aby je usunąc należy najpierw ocenić, pozniej usunąc serduszko , a następnie usunąć ocenę.
Najwyraźniej jestem trochę ślepa i ślamazarna i przez to nie widzę sposobu, w jaki można usunąć wystawioną przez siebie niechcący ocenę filmu/serialu /osoby - czy ktoś mógłby pomóc? Byłabym wdzięczna.
Jeśli chcesz usunąć ocenę przy filmie to odznacz "Widziałem".
Jeśli chcesz usunąć ocenę osoby to kliknij na krzyżyk obok "Twoja ocena".
Oj... najtrudniejsze są rzeczy proste - na kliknięcie tego 'kółka' nie wpadłam pfff...
Dziękuję za pomoc dobry człowieku, niechaj Ci się w życiu wiedzie :)
Witam, dlaczego nie mogę ocenić po prostu aktora, reżysera itd.. ?! Nie oceniałam wcześniej danej postaci, nie ma gwiazdek tylko jedna, która nie dział.. mogę ewentualnie dodać do ulubionych, ale chciałabym mieć możliwość oceny ogólniej ,. bez oceniania każdej roli..
Bardzo proszę o jakieś wytłumaczenie czy wytyczne.
Niektóre wprowadzone zmiany są koszmarem dla użytkowników!
@Lysiczka jeśli chce ocenić kogoś, dodaję go do ulubionych, wchodzę w ''ludzie filmu'' i tam oceniam, a jeśli nie jest to moja ulubiony/a aktor/ka to wchodzę na jego stronę i klikam w serce by już nie mieć w ulubionych, ale ocena zostaje i da się ją zmieniać wchodząc w ''ludzie filmu''
Dziękuję Ci bardzo RGGames.. choć nie rozumiem, czemu to jest tak skomplikowane..
Ps Nie mogę znaleźć zakładki" ludzie filmu"..Anie na głównym panelu,ani na bocznym:(((