Nie wiem czy to tylko u mnie, ale wydaje mi się, że jest jakiś problem z przeglądaniem filmwebu za pomocą przeglądarki Opera. Na innych przeglądarkach wszystko śmiga, ale na Operze nie wyświetlają się niektóre strony filmów, a czasami nawet nie ładują się oceny. Bardzo to męczące.
Witaj,
napiszę jak to wygląda u mnie.
Ja zawsze korzystam z FW na Operze i wszystko działa mi bardzo dobrze, chyba że są jakieś problemy czy awarie ogólne, które dotyczą wszystkich bez wyjątku (np podczas wprowadzania jakichś zmian). Powiem nawet, że biorąc pod uwagę liczne skargi na różne błędy, to zawsze wydawało mi się, że Opera wręcz jest stworzona do korzystania z Filmwebu, bo większość problemów, o których userzy tak często piszą mnie nie dotyka (np znikające oceny filmów).
Jednakże jakiś czas temu zauważyłam właśnie, że - tak, jak piszesz - strony niektórych filmów nie chcą się otwierać, a np na FF już bez problemu działają. To się pojawia bardzo rzadko i zwykle nie trwa długo. Ekstremalnym przypadkiem jest film "Wszystkie odloty Cheyenne'a", na który na Operze nie mogę wejść już pewnie od jakichś dobrych trzech tygodni... (Zachęcam do sprawdzenia tego u siebie).
Jeśli chodzi o ładowanie się ocen, to miałam jeden raz chyba tylko podobną sytuację, że lista ocen znajomych nie przewijała się, ale wyczyszczenie ciasteczek załatwiło sprawę.
Pozdrawiam.
To u mnie zupełnie odwrotnie - Opera to jedyna przeglądarka, która daje radę :) Może nie masz potrzebnych wtyczek?
Czy gdy próbujesz odwiedzić stronę takiego filmu, to też masz przekierowanie, które nie działa?