Od kilku tygodni odpowiedzi w postach są niewidoczne, pojawiają się po jakimś bliżej nie określonym czasie... hallo informatycy, nie śpimy co tam się dzieje ???

Druga sprawa, wywalcie tą opcję sortowania postów od najlepszych, co za totalna głupota ???

Trzecia sprawa, kiedy w mobilnej wersji będzie dostęp do forum ???

Błagam FW zareagujcie jakoś, tracicie ludzi...

UPADLY_WIDZ

czyli są jeszcze użytkownicy którzy wierzą w to, że twórcy fw przejmują się ich losem:)?

Einshaew

Z Twojej wypowiedzi mam rozumieć, że mój apel jest niczym krzyk płodu przed dokonaniem aborcji ? ;/

UPADLY_WIDZ

dżizas człowieku, jakie porównanie... o0...

UPADLY_WIDZ

Chodziło mi o to, że na podstawie swojej kilkuletniej obecności na fw wiem, że moderatorzy i administratorzy pracują w "swoim tempie" jeśli wiesz, co mam na myśli

Einshaew

Tak wiem, tylko skąd biorą pomysły na takie bzdety jak ostatnio wprowadzily "popularne posty" bezsens !

UPADLY_WIDZ

Zgadzam się w 100%! Teraz, by mieć odzew na nowy wątek musi mieć on przynajmniej jednego lajka, a wiadomo że ludzie z reguły są zbyt leniwi by ustawić ręcznie wyświetlanie najnowszych postów l]

Einshaew

Dziwne, że Prezydent Pieseu jeszcze nie zrobił z tym porządku ;)

UPADLY_WIDZ

Fakt właśnie odpowiedziałem komuś na post i nie ma mojego wpisu czekam i czekam ...i czekam?parę dni temu było to samo,zastanawia mnie jedno czy robi to ktoś specjalnie?czy to wina techniczna coś z serwerami?czy może jakiś haker?;)

entregado66

podobno jak odpiszesz jeszcze z 2-3 razy to się pojawiają od razu wpisy... traki tam psikus techniczny !

UPADLY_WIDZ

cyt: "Druga sprawa, wywalcie tą opcję sortowania postów od najlepszych, co za totalna głupota ???"

- czyli jak ktoś założy NOWY TEMAT to ląduje on na samym końcu forum obok zablokowanych wpisów, zmieńcie opcję domyslna z najpopularniejszych postów, na najnowsze posty.

Raze

popieram w całej rozciągłości.
Niech chociaż zrobią tak, żeby człowiek sam mógł sobie wybrać jakie chce mieć sortowanie

Gasza1910

Na wierzchu wiszą tylko topiki chwalców i fanboyów, a nowe posty leżą na samym dnie. To jest forum otwarte, trybuna wymiany myśli i zdań pomiędzy osobami ścierającymi się z różnymi poglądami i zdaniami w jakiejś kwestii. To jest forum, a nie miejsce do wychwalania filmów. Opinie zarówno krytyczne jak i pochlebne są sobie równouprawnione. Nikt nie powinien się wtrącać do tego kto co pisze i jak ocenia, bo to subiektywna opinia laików. Jeżeli filmweb podjął takie kroki, to zabił wolność słowa i pisma i dał radochę pensjonariuszka i gimbusowm, aby mogli się onanizować nad swoim ulubionym filmidełkiem.