Kolega Krytykant zaporoponował w innym miejscu bojkocik od jutra:
http://www.filmweb.pl/forum/filmy/PRZYWR%C3%93%C4%86MY+POPRZEDNI%C4%84+WERSJ%C4% 98+FILMWEB+!,2560154#post_12888883
Nawołuję do niego tutaj. Jedyny sposób, by dotarło „z siłą wodosadu” do szanownej Redakcji, to walnąć ich po statystykach i portfelach.

Woooo

Jeżeli ma to przynieść jakiś skutek to czemu nie. Tylko żeby się wszyscy skrzyknęli łącznie z dodającymi i weryfikatorami.

Woooo

To mało da, bo wiesz tak naprawdę to gruby procent zaglądających na FW nawet nie ma tu konta i sprawdza tylko newsy i wybiera film na wieczór. Plus nawet spora ilość mających konto nie ma pojęcia o tym forum.

Trzeba by ewentualnie zrobić jakąś akcję na Facebooku, porozsyłać drogą virusową i czekać na odzew, ale to potrwałoby parę dni oczywiście.

neo_angin

Zaprzestanie dodawania treści na stronie oraz weryfikacji na bank by coś dało.

TAURI_3

Jeśli chodzi o dodawanie treści to do takich tytułów są paromiesięczne kolejki. To byłaby przysługa :)

A weryfikatorzy ci się raczej nie przyłączą do tego.

neo_angin

Ale coś zrobić musimy. Bo i naczej zostaje tylko Stopklatka. A tam trzeba zaczynać od nowa.

Woooo

Nawet mi nie mów o Stopklatce. Niby ponoć ostatnio się poprawiła, ale podziękuję xD

Masz też FDB:

http://fdb.pl/

Ja i tak poza FW korzystam z IMDB, ale tam trzeba znać angielski więc to nie dla każdego.

neo_angin

Temu fdb można się przyjrzeć. Choć nadal wielkie plachty i słaba czytelność.

Woooo

Redakcja FW i tak osiągnęła cel. Zmiana layoutu spowodowała spory shitstorm, a przez to ilość kliknięć się zwiększyła...

neo_angin

Na jak długo? Czy trzeba wszystkim zaleść za skórę? Po co przez lata budować markę, by potem być głuchym na potrzeby klientów? Zmiany nie muszą być na gorsze. A przede wszystkim, gdy ktoś zdobędzie pozycję, nie powinny być rewolucyjne. Do rewolucji zmuszani są pretendenci, nie liderzy. Pomyśl, co by się stało, gdyby Coca Cola postanowiła, że jej logiem od dziś będzie zielony listek, opakowania fioletowe a płyn liliowy?

Woooo

Nie wiem na jak długo, ale ludzie przywykną i wtedy zrobi się kolejną zmianę, a to że ci którzy zarządzają FW nie mają wielkiego pojęcia o tym co robią to zupełnie inna sprawa. Wszystko robią najprostszymi środkami, a nie długofalowo.