Zmiany jakie poczyniono z portalem są "niemądre" (miałem inne słowo ale może nieco za mocne).
Co prawda my użytkownicy dla właściciela portalu jesteśmy tylko statystyką.
Może jednak odpływ reklamożerców pozwoli się ogarnąć decydentom i wrócić do starego kokpitu.
Ja osobiście daję sobie czas do końca stycznia, bo trochę szkoda tego co tu miałem zapisane, ale skoro i tak nie działa, to po co mieć tu konto.

Zamykam więc tutaj swój profil - tym samym dając mój wyraz oceny zmian na tym portalu i jednocześnie kompetencji zarządzających osób które do tego doprowadziły.

Myślałem że tylko mBank zmienia się na gorsze - ale to tendencja globalna.

Żegnam się z FilmWebem. Ostatnie cztery lata były fajne - brawo. A teraz spektakularna klapa - też szacun.

Melchior

Nie rób scen.

Melchior

Krzyz ci na droge!

Melchior

No, papa

użytkownik usunięty
Melchior

Ty to musisz mieć naprawdę wybujałe ego, skoro uważasz że to jest warte założenia tematu.

użytkownik usunięty
Melchior

Popieram ja już wysłałem "prośbę" o usunięcie konta.

użytkownik usunięty
Melchior

Próbujesz być na siłę oryginalny, filmwebow zmiany są coraz lepsze. Strona bardziej przejrzysta i czytelna, lepsza grafika. Faktem jest, że filmweb z 2009 roku (czerwono-czarny) był najlepszy, aczkolwiek obecne zmiany są o wiele lepsze aniżeli następca black red.

użytkownik usunięty

upośledzony czy jak?

(mail o usunięcie konta wysłany)

Chyba tak.
Gdzie stary kokpit z serialami??

Melchior

Widzę, że niektórzy są zadowoleni ze zmian. Zwłaszcza tych związanych z usunięciem kokpitu. No ale jak niektórzy mają konta od ok. roku lub nieco więcej, to cóż się dziwić.