Zmiany jakie poczyniono z portalem są "niemądre" (miałem inne słowo ale może nieco za mocne).
Co prawda my użytkownicy dla właściciela portalu jesteśmy tylko statystyką.
Może jednak odpływ reklamożerców pozwoli się ogarnąć decydentom i wrócić do starego kokpitu.
Ja osobiście daję sobie czas do końca stycznia, bo trochę szkoda tego co tu miałem zapisane, ale skoro i tak nie działa, to po co mieć tu konto.
Zamykam więc tutaj swój profil - tym samym dając mój wyraz oceny zmian na tym portalu i jednocześnie kompetencji zarządzających osób które do tego doprowadziły.
Myślałem że tylko mBank zmienia się na gorsze - ale to tendencja globalna.
Żegnam się z FilmWebem. Ostatnie cztery lata były fajne - brawo. A teraz spektakularna klapa - też szacun.
Ty to musisz mieć naprawdę wybujałe ego, skoro uważasz że to jest warte założenia tematu.
Próbujesz być na siłę oryginalny, filmwebow zmiany są coraz lepsze. Strona bardziej przejrzysta i czytelna, lepsza grafika. Faktem jest, że filmweb z 2009 roku (czerwono-czarny) był najlepszy, aczkolwiek obecne zmiany są o wiele lepsze aniżeli następca black red.
Widzę, że niektórzy są zadowoleni ze zmian. Zwłaszcza tych związanych z usunięciem kokpitu. No ale jak niektórzy mają konta od ok. roku lub nieco więcej, to cóż się dziwić.