Jeśli to nie żart i na prawdę stary kokpit zostanie usunięty to zostane na 3 dni przetestować coś co i tak wiem, że będzie klapą bo widać to już teraz a potem klasyczna kasacja. Tak tak, jestem tylko jednym użytkownikiem, ale czy na pewno?:) Zażaleń już jest pół forum a nie wszyscy je napisali. Gwarantuje wam, że odczujecie i to ostro spadek wejść a wiadomo o co tu chodzi, panowie...kasa, kasa, kasa. Tylko że podchodzicie do tego jak rząd do podnoszenia biletów MPK, podnieśli 6 razy a zysk spadł o 700 tysięcy:) Dlaczego? Bo ludzie po podwyżkach olali autobusy i zaczęli chodzić na piechotę albo jeździć rowerem i wy z taką polityką skończycie tak samo. Nie jesteście niezastąpieni i wielu będzie chciało/chce was zastąpić. Ale kto wie, może wiecie co robicie, póki co to jest jeden wielki szajs. Serio, główna strona która mi się otwiera, to co właśnie obejrzał mój znajomy i opcje dodania fejsa i innych srejsów zamiast newsów? Powodzenia:)

zdziechu24

Jestem tego samego, zdania, że strona jest właśnie dla nas!!! Mi co prawda większość nowych zmian się nie podoba i właśnie testuje inne portale filmowe. Szkoda mi niezwykle filmwebu, bo to jeden z moich ulubionych portali, ale nie zgodzę sie na to, żebym sie meczyla codziennie wchodzac na ten portal;/ To ma być przyjemność a nie tortura;/ Bardzo bym chciala, żeby się liczyli ze zdaniem użytkowników i wprowadzenie ankiet tez mogloby byc skutecznym rozwiazaniem a nie takie narzucanie zmian, ktore sie praktycznie nikomu nie podobaja. W koncu zmiany powinny nam cos ulatwiac, a nie utrudniac!

izka21gramowa

Alternatywy są ale do mnie ani stopklatka.pl anie imdb.com nie przekonuje. To pierwsze ma za mało wiarygodne oceny i po prostu taka gorsza, mniejsza wersja filmweb, a imdb mimo że znam angielski dobrze jest dla mnie przekombinowane, tam z kolei za dużo jest wszystkiego i trochę się człowiek gubi. Póki co z braku laku "przebiduje" jeszcze na filmwebie ale jak jeszcze czymś mnie zaskoczą to siądę nad tym imdb i może się przekonam. Może jak więcej użytkowników tak zrobi to pójdą po rozum do głowy.

Turtlesik

Jak nie będzie kokpitu spadam do konkurencji to jest już Facebookmovie a nie film web

PIXA_GOD

Chyba zamiast starego kokpitu bedzie mój filmweb
,tyle,że to troche mało przejrzyste,tych jebitnych fotografii zbyt dużo...

aronn

Sherlock z ciebie.

PIXA_GOD

Właśnie, widać w jakim target celują

Turtlesik

Nie bądź gołodupcem i przestań się wreszcie logować.

Turtlesik

Początek roku i ruch spada o 50%. :P
Ja zostanę pewnie jeszcze jakieś 2-3, by przerzucić moją bazę ocen na inny serwis, ale prócz tego to pa pa filmweb.

donmaslanoz14

A jakie są jeszcze inne serwisy typu filmweb ? :D

gregry608

fdb.pl
stopklatka.pl
imdb.com
rottentomatoes.com
Aj, uzbierałoby się tego trochę.

Turtlesik

Również nie traktuję tego jako portalu społecznościowego. Kokpit z info o nowych info o serialach itd. to świetna rzecz. To nowe gówno ma udawać faceboka ? Po co mi to skoro mam facebooka ?

Turtlesik

P.S. żeby prowadzić stronę o filmach którą kręcą za darmo użytkownicy nie potrzeba tabunu darmozjadów zwanych potocznie i naiwnie recenzentami ponieważ ludzie którzy piszą recki za darmo piszą je zwykle ciekawiej i na wyższym poziomie niż spora część tych całych recenzentów serwisu którzy leją wodę. Banda darmozjadów. Powinniście pomóc użytkownikom bo to oni zasilają ten portal swoimi reckami i dzieląc się informacjami i wrażeniami ta cała "pseudo redakcja" filmwebu pisze najmniej ciekawe recenzje więc może trochę poodcinać tych darmozjadów to nie trzeba będzie uprzykrzać życia zwyczajnym użytkownikom bo i tak recek "redakcji filmwebu" w większości wypadków nie czytam bo o wiele ciekawiej piszą zwykli użytkownicy zamiast popisywać się skillami z j.polskiego nie leją wody tylko piszą rzetelne info i przynajmniej rozumieją oglądane filmy.

Movie_Crash_Man

Podpisuję się pod tym.

Turtlesik

I niestety się stało...