Jeśli to nie żart i na prawdę stary kokpit zostanie usunięty to zostane na 3 dni przetestować coś co i tak wiem, że będzie klapą bo widać to już teraz a potem klasyczna kasacja. Tak tak, jestem tylko jednym użytkownikiem, ale czy na pewno?:) Zażaleń już jest pół forum a nie wszyscy je napisali. Gwarantuje wam, że odczujecie i to ostro spadek wejść a wiadomo o co tu chodzi, panowie...kasa, kasa, kasa. Tylko że podchodzicie do tego jak rząd do podnoszenia biletów MPK, podnieśli 6 razy a zysk spadł o 700 tysięcy:) Dlaczego? Bo ludzie po podwyżkach olali autobusy i zaczęli chodzić na piechotę albo jeździć rowerem i wy z taką polityką skończycie tak samo. Nie jesteście niezastąpieni i wielu będzie chciało/chce was zastąpić. Ale kto wie, może wiecie co robicie, póki co to jest jeden wielki szajs. Serio, główna strona która mi się otwiera, to co właśnie obejrzał mój znajomy i opcje dodania fejsa i innych srejsów zamiast newsów? Powodzenia:)
Jestem tego samego, zdania, że strona jest właśnie dla nas!!! Mi co prawda większość nowych zmian się nie podoba i właśnie testuje inne portale filmowe. Szkoda mi niezwykle filmwebu, bo to jeden z moich ulubionych portali, ale nie zgodzę sie na to, żebym sie meczyla codziennie wchodzac na ten portal;/ To ma być przyjemność a nie tortura;/ Bardzo bym chciala, żeby się liczyli ze zdaniem użytkowników i wprowadzenie ankiet tez mogloby byc skutecznym rozwiazaniem a nie takie narzucanie zmian, ktore sie praktycznie nikomu nie podobaja. W koncu zmiany powinny nam cos ulatwiac, a nie utrudniac!
Alternatywy są ale do mnie ani stopklatka.pl anie imdb.com nie przekonuje. To pierwsze ma za mało wiarygodne oceny i po prostu taka gorsza, mniejsza wersja filmweb, a imdb mimo że znam angielski dobrze jest dla mnie przekombinowane, tam z kolei za dużo jest wszystkiego i trochę się człowiek gubi. Póki co z braku laku "przebiduje" jeszcze na filmwebie ale jak jeszcze czymś mnie zaskoczą to siądę nad tym imdb i może się przekonam. Może jak więcej użytkowników tak zrobi to pójdą po rozum do głowy.
Chyba zamiast starego kokpitu bedzie mój filmweb
,tyle,że to troche mało przejrzyste,tych jebitnych fotografii zbyt dużo...
Początek roku i ruch spada o 50%. :P
Ja zostanę pewnie jeszcze jakieś 2-3, by przerzucić moją bazę ocen na inny serwis, ale prócz tego to pa pa filmweb.
Również nie traktuję tego jako portalu społecznościowego. Kokpit z info o nowych info o serialach itd. to świetna rzecz. To nowe gówno ma udawać faceboka ? Po co mi to skoro mam facebooka ?
P.S. żeby prowadzić stronę o filmach którą kręcą za darmo użytkownicy nie potrzeba tabunu darmozjadów zwanych potocznie i naiwnie recenzentami ponieważ ludzie którzy piszą recki za darmo piszą je zwykle ciekawiej i na wyższym poziomie niż spora część tych całych recenzentów serwisu którzy leją wodę. Banda darmozjadów. Powinniście pomóc użytkownikom bo to oni zasilają ten portal swoimi reckami i dzieląc się informacjami i wrażeniami ta cała "pseudo redakcja" filmwebu pisze najmniej ciekawe recenzje więc może trochę poodcinać tych darmozjadów to nie trzeba będzie uprzykrzać życia zwyczajnym użytkownikom bo i tak recek "redakcji filmwebu" w większości wypadków nie czytam bo o wiele ciekawiej piszą zwykli użytkownicy zamiast popisywać się skillami z j.polskiego nie leją wody tylko piszą rzetelne info i przynajmniej rozumieją oglądane filmy.