Mam sugestię na rozładowanie kolejek do kontrybucji. Po prostu niech weryfikatorzy zamiast sprawdzać garstce wybrańców po 200 elementów miesięcznie (bo mniej więcej tyle elementów trzeba dodać by dostać 1500 punktów) postarają się sprawdzać równomiernie każdemu. Wtedy nie będzie gargantuicznych wyników typu po 1000 punktów miesiąc w miesiąc, wyniki najlepszych będą niższe, ale za to kolejki będą topnieć i się rozładowywać. Więcej osób, widząc że nie muszą czekać miesiącami, będzie dodawać, co w konsekwencji doprowadzi do ubogacenia bazy materiałowej Filmwebu. I nie wyskakujcie mi z komentarzami że PO CO NARZEKAM, PRZECIEŻ ZA 5 LAT MI SPRAWDZĄ, bo to nie o to tu chodzi. Nie wciskajcie ciemnoty z tymi strasznymi kolejkami, bo kolejki są dla plebsu, wybrańcy mają sprawdzane regularnie po kilkaset kontr, reszta idiotów czeka na sprawdzenie po kwartale, a i to z łaski sprawdzi im się po 3 kontry, niech pies ma te ochłapy. Mi chodzi po prostu o siaką taką sprawiedliwość, bo jeśli nie będziemy piętnować wypaczeń nawet na takim Filmwebiku, to wszyscy, od prezesa spółdzielni mieszkaniowej po prezydenta, będą nas zwyczajnie rżnąć w pupala i wmawiać, że badają prostatę. Nie miejcie ludzi za debili co to nie widzą i nic nie rozumieją, bo nie tylko ja narzekam na szachrajstwa przy ocenianiu materiałów.