Czy waszym zdaniem, istnieje możliwość że człowiek który na forum był kretyńskim spamerem (Np z działu inne) może poprawić swoją reputację i stać się szanowanym członkiem społeczności filmwebu ? Czy znacie może przykłady takiej metamofozy?
W przypadku filmwebu tego typu opinie nie mają żadnego znaczenia. Tutejsza społeczność jest zupełnie przypadkowa, niehermetyczna i słabo związana. Jak komuś zacznie zależeć by w jakiś sposób stworzyć tu sobie grono wirtualnych przyjaciół to może to zrobić bez najmniejszych problemów niezależnie od wcześniejszej aktywności. Pojęcie "reputacji" raczej tu nie funkcjonuje.
tego przygłupa co za tobą łaził zbanowali? bo mam wrażenie, ze siedzi teraz na inne i zakłada tematy o gejach
http://www.filmweb.pl/forum/inne/Pi%C4%99kna+i+bestia+zakazana+w+rosji+za+motywy +homoseksualne.+Ciekawe%2C+film+o+tym+jak+nastolatka+chce+sp%C3%B3%C5%82kowa%C4% 87+ze+zwierz%C4%99tami+za+kas%C4%99%2C+ale+razi+ich+czajnik+gej.,2874485
Nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że w którymś poście widziałem Twoją wypowiedź, że kiedyś właśnie taki byłeś na forum, ale się zmieniłeś
Byłem Lazurytem. Czyli najbardziej głupim i bezsensownym spamerem z Inne. Właściwie na poziomie jakiś mikro czy homoplanktów czy innych osobników podobnego typu. Staram się zmienić opinię o sobie na forum ale czy mi się to udało to już nie moja ocena. Mam nadzieję że już nie uchodzę za durnego spamera.
lol, kogo pròbujesz oszukać? az tak nie da sie udawac. miales depresje i teraz chcesz to obròcic w trolling?
i jeszcze dziwisz sie ze nikt cie lubi.
Nikogo nie próbuję oszukać. Istotnie miałem depresję ale to nie wyklucza trollingu bo jedno z drugim może się łączyć. Po prostu spamowałem pod wpływem doła psychicznego. Strasznie się wstydzę całej tamtej aktywności forumowej.