Witam
Nie wiem czy wybrałem dobry dział, ale do rzeczy. Poszukuje miłośników, którzy kochają kino i wiedzą czym jest kadr oraz kamera. Mam pomysł na film amatorski, i poszukuje ludzi takich jak ja z pasją do kręcenia filmów oraz ich pisania, najlepiej z okolic Poznania lub samego Poznania. Projekt jak i praca przy nim jest bezpłatna (wiem, że to głupie ale dla ludzi którzy chcieliby robić filmy, jak ja to na razie musi wystarczyć).

Napisz do mnie na priv, a powiem Tobie o jaki film chodzi i jak chce go zrealizować.

Matim

Napisz na forum inne, tam na pewno znajdą się ochotnicy i zagorzali fanatycy dobrego kina.

mastekvip

Za późno, już napisał mimo mojego ostrzeżenia:P:P

WujekChu1ek

Zaspamują mu skrzynkę albo będzie szansa na "Psa andaluzyjskiego 2" :P

mastekvip

Wolałbym Ludzką Stonogę 4:P

WujekChu1ek

Pisałem, ale same trolle tam są, żadnych poważnych rozmów.

Matim

nie poddawaj się ktoś na pewno dostrzeże ten piękny zamysł i piszę to bez sarkazmu :)

Matim

Właśnie, mój pierwszy post to totalna ironia, mastek to zauważył od razu, wie jak kocham tamto forum, spuścił bym na nie nuke'a:P A tak na poważnie teraz, na forum filmy są dość normalni ludzie(nie patrz na mnie i na mastka, bo do normalnych nie należymy, raczej do tych pozytywnie p01ebanych:P) Spróbuj tam, może kogoś znajdziesz do współpracy.

WujekChu1ek

ja bym sam wziął kamerę i do kolegi pojechał ale taki ze mnie leń, że wstaję o 5 rano co by się dłużej opie.rd..ać :P

mastekvip

Ja tam wstaje zazwyczaj w samo południe, kiedy słońce jest w zenicie:P

WujekChu1ek

Ja ze słońcem staram się nie pić ale czasami przegrywam walkę hehe na trzeźwiałkę czytam inne :D