Wróćcie z kontrybucjami powiązanych, chodzi o limit dodawania powiązanych, w ogóle bzdura to jest. Zmniejszyliście limit powiązanych do 4 ale także zmniejszyliście limit szybkości sprawdzania, nie lepiej było by zostawić dziennego limitu 9 i zostawić częstotliwość sprawdzania, podejrzewam, iż sprawdzanie szło by równie sprawnie, nie rozumiem po co ten limit i nie rozumiem skąd te zmniejszanie punktów, rozumiem, że jest mało weryfikatorów do sprawdzania i rozumiem czas wydłużenia spr. kontr. ale czemu obniżacie punktacje, po prostu jestem ciekawy jaki jest tego powód...?

WujekChu1ek

No nie żartuj, jak to po co obniża się punktacje? Po to by taki Jasiu Kowalski musiał więcej "nadodawać" by dostać ten głupi łeb. Jeśli chodzi o zmniejszanie ilości punktów za weryfikację to dotyczy to wielu kontrybucji, jeśli nie wszystkich.

Last_Ronin

To akurat wiem, masakra kiedyś w "starożytności" hehe można było napykać sobie 3 łebki w 2 miesiące, kiedyś to punktowane były wypowiedzi... Dobra z punktacją to wiadomo ale jak to się ma z ograniczeniem dodawania kontr, myślisz, że jest tak samo jak z punktami??

WujekChu1ek

To nadal jest możliwe, zobacz sobie w top jak niektórzy mają sprawdzane kontrybucje. Normalnie dodając regularnie filmy (nie chodzi o gry) każdy użytkownik powinien mieć zbliżoną liczbę kontr danego typu, tutaj są różnice dochodzą nawet do setki, to na pewno nie jest normalne. Odpowiedziałeś sobie już na to pytanie, mała liczba weryfikatorów, a ci co są nie mają motywacji do sprawdzania.

Last_Ronin

Nie wiem jak przebiega rekrutacja, ale powinni wybrać kilku nowych...(werów)

WujekChu1ek

To już nie wystarczy, zdecydowanie powinien zmienić się system sprawdzania.

Last_Ronin

Qr*a wyżej się nie da!!!! hehehehehe

WujekChu1ek

Przecież wiesz że muszę to robić, bo nie zobaczysz posta :P
Jest to bardzo irytujące, także dla mnie.

Last_Ronin

Wiem, wiem, nie wiesz jak się śmiałem jak to zobaczyłem. hehehehe, ja z kolei stawiam kropkę:P Ja przestaje się wku*iać i zacząłem śmiać się z tego bo witki normalnie opadają...

Last_Ronin

Od razu mi się skojarzyło z supermanem hehehehe:)
https://www.youtube.com/watch?v=aU2fo4BcAgA