Dlaczego nie dostaję powiadomień o komentarzach? Nie tylko ją nam taki proble, lecz
również inni użytkownicy.

natix_xd

Już są ~~

_Garret_Reza_

Wiem, ale chciałabym widzieć dlaczego nie było. :)
Może ktoś mi odpowie...

natix_xd

Podbijam. Znów ten pan problem.

natix_xd

Podbijam. Znów ten pan problem.

natix_xd

Wyobraź sobie, że ja mam dzisiaj to samo.

natix_xd

Ja mam powiadomienia o komentarzach cały czas, za to nie pojawiają się powiadomienia o zatwierdzonych/odrzuconych materiałach.

natix_xd

dalej nie ma, od rana
a co do materiałów to mi w ogóle już nie wyświetla zaakceptowanych czy odrzuconych

natix_xd

Mam teraz ten sam problem.

neo_angin

wszyscy mają

jankotelegazeta23

Teraz już nie.

jankotelegazeta23

Z niezłym opóźnieniem przyszło.

natix_xd

dalej dupa z powiadomieniami

natix_xd

Czyli mniej osób będzie wchodziło na Filmweb póki nie ma powiadomień=mniej kasy z reklam. Nielogiczni są ci admini.

nikike

Myślisz, że celowo wyłączyli funkcję, na której zarabiają?

Rodion_

Nie chodzi o to, że celowo, tylko że nic z tym nie robią(a przynajmniej nie wiadomo żeby coś robili).

natix_xd

również i u mnie brak powiadomień ;/

czarna404

u mnie też nie ma powiadomien, a być powinny :D

natix_xd

Cicho wszędzie, głucho wszędzie...

natix_xd

Zarządzający nie raczą odpowiedzią.Siedzą na dupach i nic nie robią.Mogłoby ich nie być,nic by się nie zmieniło.Moje pytanie też zignorowali,tylko zwracać uwagę to pierwsi,działać,żeby naprawić ten bajzel-ostatni.

WriterWife

Nie wiedzą o całej sprawie, bo nie dostali powiadomienia :)

Nightmare_Sally

Dobre!Udało Ci się to!
:)
No tak...przez jeden błąd,nie naprawią drugiego.

użytkownik usunięty
Nightmare_Sally

He, he. Faktycznie to jest całkiem prawdopodobne.

natix_xd

Boziu drogi co się dzieje z tym Filmwebem ? Nie działają powiadomienia, W lipcu jakiś czas nie można było wcale komentarzy dodawać, wyskakiwał jakiś błąd albo komunikat że wpis niezgodny z regulaminem. Czy któś panuję nad tym co się dzieję na tym portalu ?? Czy wszyscy odpowiedzialni za porządek na tym portalu pojechali na wakacje ??

AntyTroll

Portal się trochę wali,...

Ellen Page

Wali się wali ten portal, teraz mam problem z kokpitem.

użytkownik usunięty
natix_xd

Ech, ile ja shitstormów mogłem przegapić przez ten czas, aż boli. :P

Czego?

natix_xd

MI też nie...

natix_xd

no właśnie, coś się popusło. w sumię to standard na tym portalu

Piotrek4

No trochę się ten portal wali...

natix_xd

Teraz jeszcze nie mogę wejść na odrzucone materiały, żeby nanieść ewentualne poprawki. Wyskakuje że nie ma takiej strony, a się człowiek namęczył przy pisaniu.

natix_xd

No tak, wystrzeliły mi nagle jakąś godzinę temu(21 powiadomień w dosłownie minutę), a teraz znowu mi nie działają. Super.

nikike

Mi co jakiś czas wyskakują jakieś przypadkowe powiadomienia z różnych dni. Filmweb chyba nie ma nikogo kto odpowiada za portal od strony technicznej. Ważne że są odsłony i wielkie reklamy.

CottonCrush

No, reklamy to jedyna rzecz, która nigdy jeszcze się nie popsuła.

nikike

Ja dostawałam na raty (2, 8, 11) i to nie wszystkie. Na razie nic nie naprawili.

natix_xd

Mi na trochę większe raty, przed chwilą miałem 31.

nikike

Coś się ruszyło, ale wciąż dostaję starsze powiadomienia, a nie aktualne...

natix_xd

Ja co odświeżę sobie stronę to mam po kilka/ kilkanaście powiadomień, ale co najlepsze powtarzających się.

nikike

Dokładnie. I teraz zgaduj, które widziałeś, a które nie.

natix_xd

Ja i tak widziałem wszystkie, bo sobie po prostu wertuję tematy, ale teraz jakby zaczęły się wyświetlać na bieżąco.

nikike

mi sie non stop pokazują starte, ruszył za to zapis kontr do filmów, do osób jeszcze nie
no to czekamy spokojnie aż naprawią wszystko :D

pixi222

Ja mam już w miarę aktualne powiadomienia i wszystkie starsze kontry zapisane do bazy. :)

natix_xd

ja już też do filmów, tylko do osób nadal czekają :P

pixi222

I znowu nie wyskakują powiadomienia :(

Pamela16

U mnie normalny pokazuje.

natix_xd

Odświeżę temat, chociaż Pamela już tu napisała o tym. Nie ma powiadomień, ani w kokpicie serwisu, jak też nie dostaję ich na maila. Jest tak od przedwczoraj. Wysłałem zapytanie do filmwebu, ale wątpię czy dzisiaj ktoś mi odpowie. Ciekaw jestem czy to tylko jakieś prace techniczne, czy etż przejściowe problemy techniczne, czy może filmweb zrezygnował z tej opcji.
Problem ten nie dotyczy tylko mnie.

chemas

Mam podobnie. Staje się to cholernie irytujące.

natix_xd

Ja również nie mam powiadomień. Ciekawe czy jak to naprawią to pojawią się wszystkie zaległe powiadomienia czy nie.

karolina922

I pojawił się zalew powiadomień :)

natix_xd

W końcu to filmweb. Są monopolistami to w ogóle nie dbają o użytkowników.