Dlaczego nie dostaję powiadomień o komentarzach? Nie tylko ją nam taki proble, lecz
również inni użytkownicy.
Ja mam powiadomienia o komentarzach cały czas, za to nie pojawiają się powiadomienia o zatwierdzonych/odrzuconych materiałach.
dalej nie ma, od rana
a co do materiałów to mi w ogóle już nie wyświetla zaakceptowanych czy odrzuconych
Czyli mniej osób będzie wchodziło na Filmweb póki nie ma powiadomień=mniej kasy z reklam. Nielogiczni są ci admini.
Nie chodzi o to, że celowo, tylko że nic z tym nie robią(a przynajmniej nie wiadomo żeby coś robili).
Zarządzający nie raczą odpowiedzią.Siedzą na dupach i nic nie robią.Mogłoby ich nie być,nic by się nie zmieniło.Moje pytanie też zignorowali,tylko zwracać uwagę to pierwsi,działać,żeby naprawić ten bajzel-ostatni.
Boziu drogi co się dzieje z tym Filmwebem ? Nie działają powiadomienia, W lipcu jakiś czas nie można było wcale komentarzy dodawać, wyskakiwał jakiś błąd albo komunikat że wpis niezgodny z regulaminem. Czy któś panuję nad tym co się dzieję na tym portalu ?? Czy wszyscy odpowiedzialni za porządek na tym portalu pojechali na wakacje ??
Teraz jeszcze nie mogę wejść na odrzucone materiały, żeby nanieść ewentualne poprawki. Wyskakuje że nie ma takiej strony, a się człowiek namęczył przy pisaniu.
No tak, wystrzeliły mi nagle jakąś godzinę temu(21 powiadomień w dosłownie minutę), a teraz znowu mi nie działają. Super.
Mi co jakiś czas wyskakują jakieś przypadkowe powiadomienia z różnych dni. Filmweb chyba nie ma nikogo kto odpowiada za portal od strony technicznej. Ważne że są odsłony i wielkie reklamy.
Ja co odświeżę sobie stronę to mam po kilka/ kilkanaście powiadomień, ale co najlepsze powtarzających się.
Ja i tak widziałem wszystkie, bo sobie po prostu wertuję tematy, ale teraz jakby zaczęły się wyświetlać na bieżąco.
mi sie non stop pokazują starte, ruszył za to zapis kontr do filmów, do osób jeszcze nie
no to czekamy spokojnie aż naprawią wszystko :D
Odświeżę temat, chociaż Pamela już tu napisała o tym. Nie ma powiadomień, ani w kokpicie serwisu, jak też nie dostaję ich na maila. Jest tak od przedwczoraj. Wysłałem zapytanie do filmwebu, ale wątpię czy dzisiaj ktoś mi odpowie. Ciekaw jestem czy to tylko jakieś prace techniczne, czy etż przejściowe problemy techniczne, czy może filmweb zrezygnował z tej opcji.
Problem ten nie dotyczy tylko mnie.
Ja również nie mam powiadomień. Ciekawe czy jak to naprawią to pojawią się wszystkie zaległe powiadomienia czy nie.