DeadNiggerStorage

widocznie filmweb uznal ze wystarczy ci tych e-znajomych.

DeadNiggerStorage

usuń 2000 znajomych i nie będzie problemu.

Znawca kina

Ja chcę mieć nawet i 2000 więcej. Dlaczego portal mi to uniemożliwia?

DeadNiggerStorage

Już mi kiedyś wysyłałeś zaproszenie.Na jakiego grzyba mi znajomość z kimś,kto ma ocenione 12 filmów?
Po co ci tyle znajomych? Rekompensujesz sobie w ten sposób brak znajomych w świecie realnym?

Znawca kina

Tak, a teraz przyjmij zaproszenie.

DeadNiggerStorage

Musiałbyś mieć podobny gust filmowy i dużo filmów ocenionych (w tym przynajmniej 500 filmów polskich) wtedy bym się zastanowił.Ewentualnie musiałbym znać cię osobiście,ale patrząc po zdjęciu to nie miałem tej przyjemności.

Znawca kina

Mamy podobny gust filmowy, więc przyjmij zaproszenie.

DeadNiggerStorage

Za bardzo się szanuję,żeby być czyimś wirtualnym znajomym nr.2349
Usuń 2300 znajomych,oceń przynajmniej tyle filmów co ja i wtedy rozpatrzę twoją kandydaturę.

Znawca kina

Jak nie chcesz być wypierdkiem z ledwo dwoma znajomymi, to przyjmij zaproszenie.

DeadNiggerStorage

To jest portal filmowy i najważniejsze tutaj są filmy.

Znawca kina

"w tym przynajmniej 500 filmów polskich" - ciężko ci chyba będzie znaleźć taką osobę.

użytkownik usunięty
Kate_Bennet

Już znalazł dwie.

akurat to są osoby,które znam osobiście więc ich te warunki nie dotyczą.

użytkownik usunięty
Znawca kina

A to dziękuję za sprostowanie.

DeadNiggerStorage

Postanowiłem przyjąć twoje zaproszenie,oczywiście tylko tak na próbę,żeby sprawdzić czy się da(potem i tak bym cię usunął) ale niestety cały czas się tylko kółeczko kręciło czyli technicznie jest to niemożliwe.To tak jakbyś miał skrzynkę na listy i miał w niej 1000 listów i więcej nie dało rady by wepchać.Po prostu masz przepełnienie.Jak się okazuje filmweb nie jest z gumy i też ma swoją pojemność.
Możesz odpowiedzieć tak szczerze:Po co ci tylu znajomych?

DeadNiggerStorage

no niestety, jednak naprawde uznali ze masz za duzo znajomych :D