Witam. Pytanie za milion kopiejek – dlaczego mój profil po zalogowaniu wygląda tak??

http://imgur.com/SEakk9P

Nie wyświetlają się ostatnio obejrzane filmy. Już tak od kilkunastu dni. Tylko proszę nie piszcie bym wyczyścił ciastka, pamięć podręczną i tego typu bzdety, gdyż takie rzeczy są czyszczone automatyczne (ręcznie też QPA). Wszystkie wtyczki i wersje FF aktualne (na Chrome i IE było to samo), brak Ghosterów, AdBlocka. Co jest?

Jestem przekonany, że to coś nie tak z profilem, gdyż sprawdzałem go z innego komputera i jest to samo. Zresztą mój brat (użytkownik DPO) logował się z tego samego sprzętu i wszelka aktywność pojawiała mu się na bieżąco.

Problem istnieje od kilku miesięcy. Do tej pory jednak po dniu/kilku dniach (czasem zaskakiwało od razu) oceny się pojawiały, ale teraz od 12 lutego nie ma nic. Jak kliknę w „ostatnio oglądane” one oczywiście są, ale na profilu głównym ich nie widzę. Jakieś rozsądne sugestie?

Grifter

Jedyne, co Ci mogę doradzić to wyczyść... łazienkę, najlepiej moją :) Prędzej stracisz cierpliwość, wszystkie pieniądze, kolegów, życie zanim dojdziesz dlaczego na filmwebie, jest tak a nie lepiej :) Ale są i pozytywne informacje... Zawsze może być jeszcze gorzej :)

Lejzorek

Potrafisz podtrzymać na duchu :)

Lejzorek

Potrafisz podtrzymać na duchu :)

Grifter

No cześć.

Nie mam pomysłu. Załóż nowe konto, to które masz najwyraźniej straciło gwarancję.

Wyszedłem na buca. Damnit...

_Garret_Reza_

Poczekam aż jakiś pakiet premium do tego obecnego zaproponują.

Grifter

Zawsze możesz jeszcze zaakceptować Jezusa jako swojego Pana i Zbawiciela, a potem czekać na efekty.

Próbuję wprowadzić trochę humoru. Przepraszam wszystkich, których obraziłem.

_Garret_Reza_

Raczej przeproś za brak poczucia humoru :)

Grifter

Ja chyba od przedwczoraj nie mogę wyczyścić powiadomień, które dostałem gdy ktoś odpisał na moje posty. Wisi mi cyferka przy trąbce. Mam wrażenie, że to przez Oscary, w nocy było tyle postów pod odpowiednim newsem, że strona nie wyrabiała. Wczoraj po południu też miałem problemy z ładowaniem, wyskakiwały błędy, strona była rozjechana.

Grifter

Uwaga panowie!!!!!!!!!!!

Wiem gdzie leży przyczyna. Jeśli w profilu użytkownika zmienię opcję, że chcę by wyświetlało "4 elementy" to wszystko jest OK i widzę to co przed chwilą oceniłem. Jeśli znowu włączę "8 elementów" jest QPA. Wina ewidentnie po waszej stronie!