Witam. Pytanie za milion kopiejek – dlaczego mój profil po zalogowaniu wygląda tak??
http://imgur.com/SEakk9P
Nie wyświetlają się ostatnio obejrzane filmy. Już tak od kilkunastu dni. Tylko proszę nie piszcie bym wyczyścił ciastka, pamięć podręczną i tego typu bzdety, gdyż takie rzeczy są czyszczone automatyczne (ręcznie też QPA). Wszystkie wtyczki i wersje FF aktualne (na Chrome i IE było to samo), brak Ghosterów, AdBlocka. Co jest?
Jestem przekonany, że to coś nie tak z profilem, gdyż sprawdzałem go z innego komputera i jest to samo. Zresztą mój brat (użytkownik DPO) logował się z tego samego sprzętu i wszelka aktywność pojawiała mu się na bieżąco.
Problem istnieje od kilku miesięcy. Do tej pory jednak po dniu/kilku dniach (czasem zaskakiwało od razu) oceny się pojawiały, ale teraz od 12 lutego nie ma nic. Jak kliknę w „ostatnio oglądane” one oczywiście są, ale na profilu głównym ich nie widzę. Jakieś rozsądne sugestie?
Jedyne, co Ci mogę doradzić to wyczyść... łazienkę, najlepiej moją :) Prędzej stracisz cierpliwość, wszystkie pieniądze, kolegów, życie zanim dojdziesz dlaczego na filmwebie, jest tak a nie lepiej :) Ale są i pozytywne informacje... Zawsze może być jeszcze gorzej :)
No cześć.
Nie mam pomysłu. Załóż nowe konto, to które masz najwyraźniej straciło gwarancję.
Wyszedłem na buca. Damnit...
Zawsze możesz jeszcze zaakceptować Jezusa jako swojego Pana i Zbawiciela, a potem czekać na efekty.
Próbuję wprowadzić trochę humoru. Przepraszam wszystkich, których obraziłem.
Ja chyba od przedwczoraj nie mogę wyczyścić powiadomień, które dostałem gdy ktoś odpisał na moje posty. Wisi mi cyferka przy trąbce. Mam wrażenie, że to przez Oscary, w nocy było tyle postów pod odpowiednim newsem, że strona nie wyrabiała. Wczoraj po południu też miałem problemy z ładowaniem, wyskakiwały błędy, strona była rozjechana.