Nie wiem czy to problem z tym, że część seriali miałem oznaczonych przed zmianą layoutu i wycofaniem oznaczenia oglądania serialu, ale na stronie http://www.filmweb.pl/serials niektóre seriale z "nadchodzące premiery odcinków" nie pojawiają się w "masz do obejrzenia" po wyemitowaniu odcinka. Nie udało mi się odnaleźć konkretnej przyczyny. Wybór obserwowania serialu wydaje się nie mieć na to wpływu, ani ocenienie serialu w trakcie jego trwania. Fakt tego, że serial ma ustawiony koniec emisji również, bo poprawnie widnieją tam seriale sprzed wielu lat. Najgorsze jest to, że muszę śledzić "nadchodzące", by przekonać się, iż coś czeka w kolejce - tylko, że stamtąd znikają te z zakończoną emisją. Wskutek tego jedyną sensowną listą wydaje się "wanna-see". Ale... oczywiście jeśli wystawię ocenę serialowi, to ponownie muszę kliknąć mu "chcę obejrzeć", bo samoczynnie zostaje odznaczone i serial ginie w otchłani zapomnienia.
Miałem nie zgłaszać, ale tracę już cierpliwość, bo trwa to od miesięcy, choć jak kiedyś zgłaszałem dziesiątki usterek, to poinformowano mnie, że ponoć programiści serwisu dwoją się i troją, a ledwie kilka ze zgłoszeń poprawili (resztę "naprawił" nowy layout, a część usterek dalej jest, ale nie mam już siły słać zgłoszeń w próżnię).
PS. uwielbiam też sporadyczne oznaczanie obejrzenia filmu jako "wczoraj", mimo iż kliknąłem przed chwilą. Tak samo jak ten wątek pojawił się: "autor: xorandor wczoraj", choć przed chwilką.
Och, mimo iż mogę edytować jeszcze powyższy post (tak samo w wypowiedziach), to zapisywanie już nie pozwala na to. To kolejny babol dawno temu zgłaszany.
To jeszcze drugie PS. Odmienny styl filtrów w zakładce profilu "ludzie filmu" mimo zgłoszenia tego 4 lata temu dalej bez zmian. :)
jakby coś ;>
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Nie+pokazuje+premier+odcink%C3%B3w .,2690642
O proszę, dziękuję za wskazówkę. Spróbuję z tymi pierwszymi odcinkami, bo odznaczanie wszystkiego niestety nie wchodzi w grę. Indolencja programistów tego serwisu jest porażająca.