od jakiegoś czasu, po przejściu na stronę jakiegokolwiek filmu/serialu wyświetla mi się komunikat o treści: could not find element for selector: div.gwt-voteBox:first in DOCUMENT > HTML [ no-touch js] BODY [w-1140px] > DIV > DIV [filmPage mainPage sweetPage] > DIV [bodyBackground] > DIV [bodyWrapper] > DIV [sidebar] > DIV [filmRateBox] > DIV [filmVotePanel], w osobnym oknie komunikatu. Skutkuje to brakiem możliwości oceniania produkcji. Miał ktoś podobny problem? Ktokolwiek zna rozwiązanie? Proszę o pomoc, to bardzo uciążliwe, korzystam z portalu praktycznie na co dzień.
dodam, że problem występuje tylko w przeglądarce Google Chrome, której na co dzień używam. Na mozilli wszystko wydaje się działać jak należy, ale to niestety nie jest moja standardowa przeglądarka.
ja mam teraz taki problem, że próbuję ocenić film/dodać do ulubionych i nie dosyć, że czekam parę minut, aż serwis załapie, to jeszcze po tym czasie czasem nie załapie i wyskakuje błąd, potem kolejny z możliwością wciśnięcia, żeby nie wyświetlało komunikatów, a i tak wyskakują błędy. cofa mi nagle stronę, bo błąd etc etc
ps nawet z wiadomościami mam problem. również mam google chroma, próbuję teraz wysłać na operze i nadal się "bawie" XDD