Witam,
ostatnio znajomy wysłał do mnie prywatną wiadomość której nie przeczytałem, a po prostu usunąłem. Teraz permanentnie przy ikonce poczty widnieje cyfra jeden, pomimo iż w skrzynce nie mam żadnej wiadomości.
W jaki sposób można to naprawić???
Podbijam, właśnie tak usunęłam wiadomość, mimo to stale wyświetla się jako istniejąca.
no właśnie, to jest dosyć powszechne. zostaje tylko ignorować. gorzej jest z fenomenem, że gdy się pisze bardzo długie wiadomości to nie dochodzą one w 70% przypadkach. wielokrotnie zdarzało się to mi i moim znajomym.
Aha. Dzięki za info. Jednak wszystko trzeba otwierać a spamu po prostu nie czytać :)
Czyli co? Bo nie bardzo rozumiem, jeden komentarz jest usunięty. Ja też usunąłem dwie wiadomości od bardzo nieprzyjemnej osoby bez przeczytania tych wiadomości i teraz cały czas mam kopertkę zawiadamiającą, że mam te dwie wiadomości. Naprawdę nie istnieje możliwość usunięcia tego? Może jednak ktoś pomoże? Proszę :)
Niestety ta opcja nie wchodzi w rachubę, napastujące mnie babsko gotowe pomyśleć, że chcę kontynuować konwersację. :(
To niestety nie działa, od tamtej pory cały czas wymieniam korespondencję ze znajomymi a te dwie trafne kopertki nie znikają.
W takim razie samo zniknie za jakiś czas a jak nie to możesz pisać o pomoc do redakcji.
Okazało się, że jednak jest za co. :) Wymieniamy korespondencję ze znajomymi, ale musiałem kilka razy napisać do kogoś całkiem nową wiadomość, dostawałem odpowiedź i tę czynność powtarzałem do skutku aż w końcu kopertki zniknęły. To działa, dziękuję zatem tym bardziej. :)