Od jakiegoś czasu nie mam już problemów ze znikającymi postami i nieznikającymi ikonkami. Tak, jakby wszystko się unormowało. U was też?
nie wiem, bo osobiście nie miałem takowego problemu, ale jest to wielce prawdopodobne, bo wprowadzali zmiany, gdyż w końcu forum wygląda normalnie pod chrome, nie ma tej wielkiej grubej czcionki, a menu w górnej belce wyświetla się prawidłowo!
Jeśli chodzi o posty i powiadomienia,to jest znaczna poprawa,gorzej z funkcją gustopodobni,oraz zrobił mi się misz masz ze znajomymi w profilu,nawet nie widać.procentowego podobieństwa filmowego.
To szczęściara ze mnie, bo nie mam żadnego z tych problemów, choć były.
Ale tfu, tfu, na psa urok, bo jeszcze powrócą...
Ha ha,oby tak dalej:) Nie może być wszystko idealnie,trzeba się pomęczyć,ale to takie mniej ważne sprawy,chyba,że coś jeszcze znajdę.
poczekaj do wieczora
ale z ikonami powiadomień widzę że nadal jest to pewnie i z postami też
Nie, problem nadal jest. Reszta błędów też. Świecące powiadomienia kiedy ich nie ma lub ich brak kiedy są. To samo z pocztą.
zaczynam w to tracić wiarę tak samo jak w ten portal, żeby przez 2 miesiące nie można było normalnie pisać, nie wiem za co płacą informatykom tego portalu....
dziwne, edytowałem ten wpis i poprawiłem ten błąd, jak widać FW szwankuje jeszcze bardziej niż mi się wydawało.
Moja radość była jednak przedwczesna.Koperty nadal nie znikają,nie wyświetlają się powiadomienia,dwa razy musiałam zaznaczac ocenę filmu,gustopodobnych brak...
Wszytko da się znieść, tylko po co? Dwa miesiące szwankowania portalu zabiły jakąkolwiek przyjemność korzystania z forum (bez czego Filmweb nie ma dla mnie sensu). W każdym razie, jest chyba lepiej, przynajmniej znalazła się część zaginionych postów.
Jednak nie jest lepiej. Bardzo mi przykro, posty (przynajmniej moje) dalej się nie pojawiają. Co za badziewie......
Nadal jest źle. Są posty adresowane do mnie, których już pewnie nigdy nie przeczytam, chyba, że kiedyś będę się grzebał w archiwum albo przypadkiem na nie trafię ponownie wracając do starych wątków.
Szkoda, że nie wiemy kto z imienia i nazwiska odpowiada za ten chaos, z którym mamy tu do czynienia od ponad pół roku.
No masakra jest , wiele rzeczy jest nie tyle zlych , co tragicznych . W zasadzie to odechcialo mi sie pisac gdziekolwiek , bo caly FW zrobil sie bardzo nieczytelny , a najbardziej denerwuje mnie to ,ze przy nowycdh ocenach filmow wsrod znajomych na sile wbijaja sie WIELKIE ocenione role, i gry<--LOL i nie idzie zrobic nawet filtra na stałe, co jest totalnie nieprofesjonalne.