Od jakiegoś czasu nie mam już problemów ze znikającymi postami i nieznikającymi ikonkami. Tak, jakby wszystko się unormowało. U was też?

Zuza88

Istnieją nadal.

Zuza88

nie wiem, bo osobiście nie miałem takowego problemu, ale jest to wielce prawdopodobne, bo wprowadzali zmiany, gdyż w końcu forum wygląda normalnie pod chrome, nie ma tej wielkiej grubej czcionki, a menu w górnej belce wyświetla się prawidłowo!

Zuza88

Jeśli chodzi o posty i powiadomienia,to jest znaczna poprawa,gorzej z funkcją gustopodobni,oraz zrobił mi się misz masz ze znajomymi w profilu,nawet nie widać.procentowego podobieństwa filmowego.

restar

To szczęściara ze mnie, bo nie mam żadnego z tych problemów, choć były.
Ale tfu, tfu, na psa urok, bo jeszcze powrócą...

Zuza88

Ha ha,oby tak dalej:) Nie może być wszystko idealnie,trzeba się pomęczyć,ale to takie mniej ważne sprawy,chyba,że coś jeszcze znajdę.

użytkownik usunięty
Zuza88

poczekaj do wieczora
ale z ikonami powiadomień widzę że nadal jest to pewnie i z postami też

Zuza88

Nie, problem nadal jest. Reszta błędów też. Świecące powiadomienia kiedy ich nie ma lub ich brak kiedy są. To samo z pocztą.

Belief

z pocztą już nie mam, z powiadomieniami mam, no i zaginione posty są :P

użytkownik usunięty
Zuza88

U mnie jeszcze czasami znikają posty, tak więc problem pozostał.

użytkownik usunięty
Zuza88

zaczynam w to tracić wiarę tak samo jak w ten portal, żeby przez 2 miesiące nie można było normalnie pisać, nie wiem za co płacą informatykom tego portalu....

popłacom

użytkownik usunięty
nikike

dziwne, edytowałem ten wpis i poprawiłem ten błąd, jak widać FW szwankuje jeszcze bardziej niż mi się wydawało.

lol, teraz się zaktualizowało rzeczywiście xd

użytkownik usunięty
nikike

Było się ze mnie śmiać ? Teraz to ty wyszedłeś na dyslektyka a nie ja.

lektyka

użytkownik usunięty
nikike

http://pl.wikipedia.org/wiki/Lektyka
Nie wydaje mi się

wydaje

użytkownik usunięty

up

Zuza88

Moja radość była jednak przedwczesna.Koperty nadal nie znikają,nie wyświetlają się powiadomienia,dwa razy musiałam zaznaczac ocenę filmu,gustopodobnych brak...

Zuza88

Post...

Zuza88

Wszytko da się znieść, tylko po co? Dwa miesiące szwankowania portalu zabiły jakąkolwiek przyjemność korzystania z forum (bez czego Filmweb nie ma dla mnie sensu). W każdym razie, jest chyba lepiej, przynajmniej znalazła się część zaginionych postów.

Zuza88

Jednak nie jest lepiej. Bardzo mi przykro, posty (przynajmniej moje) dalej się nie pojawiają. Co za badziewie......

Zuza88

Nadal jest źle. Są posty adresowane do mnie, których już pewnie nigdy nie przeczytam, chyba, że kiedyś będę się grzebał w archiwum albo przypadkiem na nie trafię ponownie wracając do starych wątków.
Szkoda, że nie wiemy kto z imienia i nazwiska odpowiada za ten chaos, z którym mamy tu do czynienia od ponad pół roku.

per333

No masakra jest , wiele rzeczy jest nie tyle zlych , co tragicznych . W zasadzie to odechcialo mi sie pisac gdziekolwiek , bo caly FW zrobil sie bardzo nieczytelny , a najbardziej denerwuje mnie to ,ze przy nowycdh ocenach filmow wsrod znajomych na sile wbijaja sie WIELKIE ocenione role, i gry<--LOL i nie idzie zrobic nawet filtra na stałe, co jest totalnie nieprofesjonalne.

Zuza88

Nie, u Nas nie.

Zuza88

nie nie zostal

Zuza88

Absolutnie nie zostal. Wszystko jest w rozsypce jak wczesniej, juz od wielu tygodni.

Zuza88

Tydzień mnie na filmwebach nie było i z tego co widzę to jest jeszcze gorzej.
Na każdy post, na każdą ocenę, muszę czekać i nie mam gwarancji czy się pojawi czy nie. Przy zakładaniu tematów wyskakują błędy, komentarze do filmów znikają.
Jeden wielki syf.