Problem z powiadomieniami

użytkownik usunięty

Witam.
Od wczoraj występuje u mnie problem z odbieraniem powiadomień.
Gdy otwieram je bezpośrednio ze strony głównej okienko zatrzymuje się na etapie ładowania, a podczas prób wejścia przez http://www.filmweb.pl/notifications na stronie pojawia się jedynie informacja "Wystąpił błąd".
Pytałem wśród znajomych, ale u nich powiadomienia działają bez zarzutu.
Czy u kogoś z Was pojawił się kiedyś podobny problem? Wiecie może jak mu zaradzić?

Last_Ronin

Nie. Warszawski Ursynów.

Andrzejek324

Rebus:
Odejmij Ur, dodaj kilka "skór" oraz "wy" i masz swoje osiedle.

Last_Ronin

Przyjedź i to powiedz w twarz komukolwiek. O własnych siłach byś nie wyjechał.

Andrzejek324

Co mam powiedzieć? Rebus?

Last_Ronin

Spróbuj szczęścia. Powiedziałbyś ten rebus komukolwiek u mnie na osiedlu a o własnych siłach byś nie wyjechał.

Andrzejek324

Skoro u was na osiedlu biją za słowo "Rebus" to niezła patola.

Last_Ronin

Za wyzwanie dzielnicy od skur wy sy nów na każdym osiedlu dostałbyś wp ie rdol.

Andrzejek324

Nikogo nie wyzywałem, widocznie źle rozwiązałeś rebus.

Ale na zgodę zaśpiewajmy:
http://www.youtube.com/watch?v=ChxzQ9pWntY

Last_Ronin

Dobrze rozwiązałem rebus. Wyzwałeś moją dzielnicę od sk ur wy sy nów a a teraz jeszcze obrażasz mój klub. Wiele bym dał żeby wiedzieć skad jesteś. Pojechałbym z ekipą na koniec polski żeby ci oklepać ryj.

Andrzejek324

Widocznie źle skoro tak ci wyszło. Nie wiem czy widzisz, ale na filmiku jest kilkuletnia dziewczynka, a nie ja...Czy to oznacza że chcesz, jak to napisałeś "oklepać jej ryj"?

Last_Ronin

Skoro wysłałeś ten filmik to znaczy, że się z nią zgadzasz. A rebus rozwiązałem dobrze każdy głupi by go rozwiązał.

Andrzejek324

Widocznie jesteś za głupi smalczyk, co ja na to poradzę.

Last_Ronin

Weź się goń z tym smalczykiem. A rebus jest tak prosty, że każda osoba by go w ten sposób rozwiązała bo po prostu nic innego z niego nie wychodzi jeżeli w słowie Ursynów odejmiemy ur dodamy skór, oraz wy to wychodzi słowo S K Ó R W Y S Y N Ó W . Widać to gołym okiem, więc nie próbuj się teraz wybielać, że niby nikogo nie obraziłeś.

Andrzejek324

Nie obraziłem. Żle rozwiązałeś, a teraz jesteś zły, że ci się nie udało i przeklinasz.

Last_Ronin

Nie próbuj się wybielać. Tego się nie da inaczej rozwiązać. Nawet szympans by rozwiązał tak samo. To tak samo jakbyś się upierał, że 2+2 to twoim zdaniem osiem.

Andrzejek324

Nie jestem murzynem, nie muszę...O gustach się nie dyskutuje, więc nie dyskutuj ze mną!

Last_Ronin

To przestań obrażać i bezsensownie się tłumaczyć.

Andrzejek324

Przejąłem twoją retorykę. To ty wyklinasz, ale przecież dla ciebie patologia to norma.

Last_Ronin

Ty ty wyzywasz i obrażasz moją dzielnicę, oraz mój klub ustami małej dziewczynki. Ja cię nie obraziłem.

Andrzejek324

Nie jąkaj się, tylko wskaż gdzie jest to wyzwisko.

Last_Ronin

Wskazałem. Występuje w podanym przez ciebie rebusie. Każdy to widzi a ty próbujesz się wytłumaczyć, że go tam niby nie ma. Jednym słowem próbujesz robić z siebie głupszego niż jesteś.

Last_Ronin

Owszem mam prawie dziewięcioletniego syna. To ty masz urojenia a nie ja. Chodzi mi o to, że homoseksualizm nie był kiedyś tak rozpowszechniany jak dzisiaj i nie mówiło się tyle o nim co w czasach obecnych, więc na pewno tego powiedzenia nie wymyślił żaden z homoseksualistów.

Andrzejek324

Nie pisz takich rzeczy bo ci dzieciaka zabiorą. Skoro o gustach się nie dyskutuje to czy pozwalasz mu pić i palić? Przecież z jego gustami nie powinieneś dyskutować...

Nie był? To poczytaj o homoseksualizmie w starożytnym Rzymie.

Last_Ronin

Ma dopiero 9 lat więc na to za wcześnie. Jeżeli będzie chciał to mu nie zabronię, to jego sprawa. A jak tylko skończy 16 lat to sam z nim flache wódy obale i na dziwki zaproszę, chyba, że już wcześniej coś zarucha.

Andrzejek324

"Ma dopiero 9 lat więc na to za wcześnie."

No ale przecież według ciebie: "o gustach się nie dyskutuje". Może to jego gust, nie możesz go o to obwiniać.

Last_Ronin

Palenie czy picie to nałóg i nie ma nic wspólnego z gustem czy smakiem. Zresztą jakby przyszedł i powiedział, że jara szlugi na pewno nic bym mu nie zrobił. Sam zacząłem jarać szlugi w drugiej klasie podstawówki. Co dla innych jest patologią dla mnie jest normalne. Dla mnie coś takiego jak patologia nie istnieje. Ostatnio u syna w szkole wychowawczyni zrobiła zebranie, że uczniowie w jego klasie słuchają Gangu albanii i chcą być tacy jak Popek, i jakoś tylko chyba z czworo czy pięciu rodziców na całą klasę się oburrzyło. Ja się nie oburzyłem, sam mu kupiłem płytke Gangu albanii.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

Współczuję Twojemu synowi.

On lubi Gang Albanii ja go nie zmuszałem do śłuchania. Wszyscy u niego w klasie słuchają.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

W takim razie współczuję sobie, bo żyję w społeczeństwie idiotów.

Andrzejek324

"Co dla innych jest patologią dla mnie jest normalne."

Ok, mi to wystarczy...

Serio, jeśli masz dzieciaka (ja w to nie uwierzę) to się z tym nie afiszuj, bo przez takie rozmowy naprawdę może ci zapukać urzędnik do domu i tak wesoło ci nie będzie.

Last_Ronin

Tu musiałby zapukać do co piątego domu w Polsce.

Andrzejek324

Raczej "co do".

Last_Ronin

Jedno i to samo.

Last_Ronin

Mój błąd, chodziło mi o to że skoro nie ma czegoś takiego jak dobry czy zły smak, to na świecie powinni istnieć ludzie którzy lubią jeść odchody. Oczywiście nie mowa tutaj o jakiś chorych fetyszystach.

Last_Ronin

Z pewnością istnieją na świecie ludzie, którzy lubią jeść odchody, ja na przykład znam jednego alkoholika, który zjada własne żygi żeby go alkohol nie puszczał. Mało wiesz o świecie. Mnie nic nie jest w stanie zadziwić.

Andrzejek324

Za dużo narkotyków smalczyk, o wiele za dużo.

Padłeś ofiarą "mocarza"?

Last_Ronin

Ja w przeciwieństwie do Smalca nie ćpam.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

Szlugi też są narkotykami.

Buhahahhahahahahha. To żeś dał do pieca. Po szlugach nie ma się żadnej fazy więc to żaden narkotyk.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

"Psychoactive drugs are chemical substances that affect the function of the nervous system, altering perception, mood or consciousness. Alcohol, nicotine, and caffeine are the most widely consumed psychoactive drugs worldwide."
Z angielskiej Wikipedii.

To jest polski portal i masz do mnie pisać po polsku w przeciwnym razie nie będe czytał twoich postów.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

To masz problem.
Nie zmienia to faktu, że wóda i szlugi to też narkotyki.

Żadna używka nie może być nazwana narkotykiem. Nawet marihuana nim nie jest.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

Owszem, jest.

Narkotykiem można nazwać tylko te substancje, które powodują halucynacje, oraz uzależniają fizycznie. Marihuana halucynacji nie powoduje a uzależnia podobnie jak papierosy, jedynie psychicznie.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

Sam już nie wiem, czy jesteś kompletnym idiotą, czy perfidnym trollem.

Poczytałeś trochę głupot na jakiejś stronie i niby wszystko wiesz. Ja na temat używek i narkotyków wiem bardzo wiele, tak się składa, że znam sprawę z autopsji i niepotrzebne mi do tego żadne głupie stronki.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

Dobrze, profesorze.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

https://translate.google.pl/

I link do translatora, na wypadek gdybyś nie ogarnął.

Nie spodziewałem się po Tobie towarzyszu Andrzeju że nabierzesz się na tego nudnego trolla.