Problem z powiadomieniami

użytkownik usunięty

Witam.
Od wczoraj występuje u mnie problem z odbieraniem powiadomień.
Gdy otwieram je bezpośrednio ze strony głównej okienko zatrzymuje się na etapie ładowania, a podczas prób wejścia przez http://www.filmweb.pl/notifications na stronie pojawia się jedynie informacja "Wystąpił błąd".
Pytałem wśród znajomych, ale u nich powiadomienia działają bez zarzutu.
Czy u kogoś z Was pojawił się kiedyś podobny problem? Wiecie może jak mu zaradzić?

Sprawdzałeś na innym komputerze/przeglądarce?

użytkownik usunięty
neo_angin

Na Chromie i Operze ten sam problem.
Na innym komputerze nie miałem okazji jeszcze sprawdzić.

U mnie to samo, na tonie przeglądarek i innych komputerach :) od kilku dni :)

użytkownik usunięty
jocisko

Ja nie moge sie zalogowac ani tez napisac komentarza przez komorke - a kiedys bez problemu moglam. Dziekuje tym genialnym ludziom od wersji mobilnej Filmwebu za to utrudnienie! :(
A zeby was...!

jocisko

u mnie pojawiają sie powiadomienia, ale nie ma stronie wszystkie, tylko czasem uda się dać te okienko rozwijające się.

hohoho, zaczęło się u mnie to samo :(

użytkownik usunięty
nikike

U mnie teraz okienko działa, ale strona z powiadomieniami nadal się nie uruchamia.

a mi nic nie działa :((((((

nikike

i co myślisz, że ktoś coś z tym zrobi ?

użytkownik usunięty
pawel059

Nie.

użytkownik usunięty

u mnie to samo :(

Już od jakiegoś czasu część osób ma ten problem (tu poprzedni wątek: http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Powiadomienia,2655359 ). Ja od końcówki czerwca i http://www.filmweb.pl/notifications nadal nie działa (gadżet zaczął się rozwijać po kilku dniach problemu).

Też to mam.

U mnie było to samo. Teraz przeszło na Ciebie.

użytkownik usunięty
RustyRyan

U mnie też już po problemie.
Nie wiem, z czym jest związany.

To za karę, że uważasz It follows za dobry horror.

Andrzejek324

Kurde, coś w tym jest, prześladują ludzi z dobrym gustem :/

nikike

Nie istnieje coś takiego jak zły czy dobry gust bo gust to indywindualna sprawa każdego człowieka.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

Jest trochę inaczej. Jest jeden gust (dobry) i albo się go ma, albo nie.

Nie istnieje coś takiego jak dobry czy zły gust, bo każdy czlowiek ma inny gust jest indywidualną sprawą każdego człowieka.

Andrzejek324

Idąc ta logiką to nie istnieją głupi ludzie oraz brzydkie kobiety, źli i dobrzy ludzie, bo przecież każdy to definiuje inaczej...Co za spaczone myślenie.

Last_Ronin

Ta teoria nie ma nic wspólnego z gustem. Gust to to samo co smak. Każdy ma inny i nie ma czegoś takiego jak dobry czy zły.

Andrzejek324

Rozumiem, czyli niektórzy ludzie na ziemi lubią jeść odchody...bo mają dobry smak.

Last_Ronin

Odchody nie są daniem kulinarnym i nie mają nic wspólnego ze smakiem.

Andrzejek324

Rozmowa była o poczuciu gustu i smaku, a nie o kulinariach...

Last_Ronin

Smak dotyczy tylko i wyłącznie dań kulinarnych.

Andrzejek324

Czyli zwierzęta nie mają smaku...Oj smalczyk, smalczyk.

Last_Ronin

Rozmawiamy o ludziach a nie o zwierzętach to raz a po drugie przestań obrażać moją osobę i Smalca bo cię zgłoszę do redakcji za bezpodstawne pomówienia. Wbij sobie to do głowy w końcu raz na zawsze, że ja i Smalec to dwie różne osoby.

Andrzejek324

Ciężko rozmawiać z trollem, smalczyk uwierz mi. Możesz zadzwonić nawet na policję, póki nie udowodnisz że jest inaczej będziesz dla nas smalczykiem. Ciągle czekam na ten filmik...

PS. Czyli jak zjem surowego pomidora itp; to też nie wiem czy jest dobry, bo to nie jest danie...

Last_Ronin

Pisałem ci tłuku, że najwcześniej w sierpniu Smalec będzie w Polsce. A pomidor jak najbardziej zalicza się do kulinarii, chociaż nie jest daniem, ale jest jedzeniem czego o odchodach powiedzieć nie można.

Andrzejek324

A ja przez całe życie myślałem że pomidor to warzywo...masakra.

Last_Ronin

A warzywo nie zalicza się do jedzenia? Pisząc dania kulinarne miałem na myśli jedzenie ogólnie, tak ciężko ci to było pojąć z tego posta?

Andrzejek324

"Smak dotyczy tylko i wyłącznie dań kulinarnych."

Wynika z tego że nie dotyczy to np. pomidora. No chyba że według ciebie jest daniem.

Last_Ronin

Dla mnie dania kulinarne to ogólnie wszystko co jest zaliczane do jedzenia. Nie moja wina, że nie umiesz pojąć tego co piszę.

Andrzejek324

Nie moja wina że nie rozróżniasz takich podstaw. Widocznie brak ci smaku i gustu.

Last_Ronin

Nie istnieje coś takiego jak brak smaku i gustu. Rodzice cię tego nie nauczyli? W szkole ci tego nie mówili?.

Andrzejek324

Nie, widocznie miałem lepszych rodziców i nauczycieli. :D

PS. Udowodnij że nie istnieje, skoro jesteś taki pewny.

Last_Ronin

Miałeś widać rodziców przeświadczonych o wyższości swojego gustu i smaku nad każdym innym. A nauczycieli widać miałeś głąbów. Każdy normalny człowiek wie, że o gustach i smaku się nie dyskutuje, bo każdy człowiek ma swój. Ci, którzy twierdzą inaczej to tzw. narcyzi przeświadczeni o wyższości swojego gustu, oraz smaku nad każdym innym. Ja takimi ludźmi gardzę.

Andrzejek324

A skąd wiesz, może miałem akurat zły/słaby gust lub nie miałem go wcale.

"Każdy normalny człowiek wie"

Tak się składa że nie każdy, co już wcześniej kilkoro osób ci udowodniło. Ale zapominałem że to ty ustalasz zasady na tym świecie...

A co jeśli ktoś twierdzi że inni mają lepszy gust od niego i np. nie potrafi się dobrze ubrać? Nimi też gardzisz?

Last_Ronin

A co to znaczy dobrze ubrać? Każdy się ubiera wedle swojego gustu. Poza tym nie mogłeś mieć złego czy słabego gustu a już tym bardziej nie mieć go wcale, bo to niemożliwe. Każdy człowiek ma swój własny gust, oraz smak i nie można powiedzieć, że ktoś ma zły , czy dobry. Powiedzenie, że o gustach się nie dyskutuje znikąd się nie wzięło. Poza Filmwebem nie znam osoby, która by twierdziła inaczej.

Andrzejek324

Wytnij sobie dwie dziury na tyłku w spodniach i wyjdź na miasto to się dowiesz. Jeśli jest tak jak mówisz to ludzie nie zwrócą uwagi, bo przecież o gustach się nie dyskutuje.

Nie ma czegoś takiego jak dobry smak? To dlaczego wszystkie dzieci lubią słodycze.

"Powiedzenie, że o gustach się nie dyskutuje znikąd się nie wzięło"

Homoseksualiści musieli jakoś wytłumaczyć rodzicom swoją odmienność.

Last_Ronin

Widziałem nie raz na mieście o wiele bardziej dziwne ubiory niż dwie dziury z tyłu spodni i nikt nigdy takiemu człowiekowi uwagi nie zwrócił. Wszystkie dzieci lubią słodycze? hahahahhahahahhaha to żeś dał do pieca. Na przykład mój syn nie cierpi słodyczy jak chodził do przedszkola to nie był jedynym, który ich nie lubił. A powiedzenie, że o gustach się nie dyskutuje powstało o wiele wcześniej niż na świecie rozpowszechniony został homoseksualizm.

Andrzejek324

Tak, oczywiście, w twoim świecie ludzie latają po ulicach na golasa i nikogo to nie dziwi. Zacznijmy od tego że nie masz potomstwa, a w twoich urojeniach dzieci jedzą piach i kamienie.

Wcześniej? Homoseksualiści występowali już w starożytności, więc to powiedzenie według ciebie kiedy powstało? W czasach przed stworzeniem?

Last_Ronin

Nie w moim świecie. U mnie na osiedlku gość lata w samych gaciach i nikt nie zwraca mu uwagi, ba nawet wszyscy go lubią. Na dowód masz podam ci link do obejrzenia. https://www.youtube.com/watch?v=dayFJsu2d_E

Andrzejek324

Ale to jest przecież Mors! Lubienie kogoś, a uważanie, że latanie w gaciach po mieście jest normalne, to raczej nie to samo.

Last_Ronin

W lecie chodzi po miescie w samych gaciach i na bosaka a nie raz jak były ostre upały to łaził koło bloku na golasa Nie każdy wie, że jest morsem, na czole tego nie ma wypisane. Jescze się nie spotkałem żeby ktoś mu kiedykolwiek uwagę zwrócił nawet jak bez gaci łaził.

Andrzejek324

Widocznie taki masz gust, że lubisz jak stary koleś chodzi przed tobą na golasa i według ciebie to jest ok.

Last_Ronin

To jego sprawa, mi to nie przeszkadza. I nikomu u mnie na osiedlu też to nie przeszkadza zapewniam cię.

Andrzejek324

Fajne osiedle nie ma co, pewnie "zamknięte". Tworki lub coś w tym stylu.