Napisałem kilka komentarzy pod ocenami (opinia pod gwiazdkami). Potem sprawdzam na profilu i oceny są - ale moich opisów nie ma.

Komentarze znikają po odświeżeniu strony. Dopiero po jakichś pff... 20 minutach (sic!) widać, że zostały napisane. A już myślałem, że jakiś błąd strony i mi usunęło. Wkurza niesamowicie. Filmweb zmieniony = filmweb zepsuty

Mam nadzieję, że naprawicie.

Kulfonidas

Od 2-3 dni:
- trzeba po kilka razy zaznaczać dany film jako obejrzany (info nie pojawia się od razu na stronie głównej profilu);
- nie znikają powiadomienia - pomimo ich przeczytania;
- nie znikają powiadomienia o PW (pomimo odczytania wiadomości) albo nie pojawiają się informacje o otrzymaniu nowych wiadomości.
- nie można zmieniać opcji prywatności - wyskakuje info o błędzie.

magmos

Dokładnie. Dziękuję za podsumowanie.

magmos

Mam wszystko to samo o czym piszesz, co za bajzel tu powstał!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
magmos

Dwa - trzy dni...
Dobre sobie. Bardzo delikatna jesteś. ;)

Wcześniej miałam przerwę od FW ;)

magmos

Mam dokładnie tak samo...
Wprowadzają jakieś w ogóle nieprzydatne łapki, a starych błędów naprawić nie umieją.

Kulfonidas

Mam tak samo. Moje komentarze nie są publikowane, nie mam pojęcia dlaczego (ew. dopiero po jakimś czasie od wypowiedzi).

Maestro_filmaniak

Piszę coś - nawet się wyświetla, a potem już tego nie ma.

Maestro_filmaniak

Odpisałem ci, ale zniknęło. Kto wie, może to też zniknie.
Piszę coś, jest przez chwilę, a potem nie ma.

Kulfonidas

O, jednak się wyświetliło.

Kulfonidas

Może nie denerwuje, ale trochę myli. Parę razy zdarzyło mi się napisać i dodać wpis dwa, trzy razy - i potem one wszystkie się pojawiają... :)

SylviaBlack

Aczkolwiek jest to wkuźwiające.

Pozdrawiam. ;)

Kulfonidas

Oni w ogóle nie dbają o tę zawszoną stronę.

SylviaBlack

Też już kilka razy dodałam po 2-3 wpisy, masakra jakaś.

Kulfonidas

Stary, czerwony Filmweb działał bez zarzutu. :)

Zuza88

Bez przesady, nie był idealny, może czysty i klarowny, lecz nie był pozbawiony wad. Powiedziałbym, że poprawny w porównaniu z tym obecnym chłamem...

WujekChu1ek

Pamiętam taki był błąd strony masakryczny, pisałem jakiś srogi wywód, klikałem dodaj a tam mi cały post znikał, po jakimś czasie wycwaniłem się i kopiowałem najpierw zanim wysłałem posta... Można sobie tak sielankowo myśleć i wspominać, ale jak pamiętam te błędy czerwonego FW, ponieważ zawsze byli ci sami właściciele pewnie:P

WujekChu1ek

Wady są wszędzie. Chodzi o to, jak sam napisałeś, że w porównaniu z tym obecnym działał bez zarzutu, był poprawny. Przynajmniej mi się nic nie zacinało i nic nie znikało, a jak sprawdziłam powiadomienia to nie wyświetlały mi się przez kolejnych parę dni.
A przede wszystkim - był kokpit i ładne kolory.