Napisałem kilka komentarzy pod ocenami (opinia pod gwiazdkami). Potem sprawdzam na profilu i oceny są - ale moich opisów nie ma.
Komentarze znikają po odświeżeniu strony. Dopiero po jakichś pff... 20 minutach (sic!) widać, że zostały napisane. A już myślałem, że jakiś błąd strony i mi usunęło. Wkurza niesamowicie. Filmweb zmieniony = filmweb zepsuty
Mam nadzieję, że naprawicie.
Od 2-3 dni:
- trzeba po kilka razy zaznaczać dany film jako obejrzany (info nie pojawia się od razu na stronie głównej profilu);
- nie znikają powiadomienia - pomimo ich przeczytania;
- nie znikają powiadomienia o PW (pomimo odczytania wiadomości) albo nie pojawiają się informacje o otrzymaniu nowych wiadomości.
- nie można zmieniać opcji prywatności - wyskakuje info o błędzie.
Mam dokładnie tak samo...
Wprowadzają jakieś w ogóle nieprzydatne łapki, a starych błędów naprawić nie umieją.
Mam tak samo. Moje komentarze nie są publikowane, nie mam pojęcia dlaczego (ew. dopiero po jakimś czasie od wypowiedzi).
Odpisałem ci, ale zniknęło. Kto wie, może to też zniknie.
Piszę coś, jest przez chwilę, a potem nie ma.
Może nie denerwuje, ale trochę myli. Parę razy zdarzyło mi się napisać i dodać wpis dwa, trzy razy - i potem one wszystkie się pojawiają... :)
Bez przesady, nie był idealny, może czysty i klarowny, lecz nie był pozbawiony wad. Powiedziałbym, że poprawny w porównaniu z tym obecnym chłamem...
Pamiętam taki był błąd strony masakryczny, pisałem jakiś srogi wywód, klikałem dodaj a tam mi cały post znikał, po jakimś czasie wycwaniłem się i kopiowałem najpierw zanim wysłałem posta... Można sobie tak sielankowo myśleć i wspominać, ale jak pamiętam te błędy czerwonego FW, ponieważ zawsze byli ci sami właściciele pewnie:P
Wady są wszędzie. Chodzi o to, jak sam napisałeś, że w porównaniu z tym obecnym działał bez zarzutu, był poprawny. Przynajmniej mi się nic nie zacinało i nic nie znikało, a jak sprawdziłam powiadomienia to nie wyświetlały mi się przez kolejnych parę dni.
A przede wszystkim - był kokpit i ładne kolory.