Od jakiegoś czasu nie działa mi program tv (po nowej zmianie konkretnie). Nie mogę ani przesunąć paska na inne kanały, ani zaznaczyć opcji 'filmy' lub 'seriale, po prostu nic się nie da. Na każdej przeglądarce to samo. Próbowałem wyczyścić pamięć podręczną i też nic. Nawet skanowałem niedawno całego kompa. Na protalu wp.pl sprawdzam program, a tutaj filmy. Strasznie to niewygodne. Ktoś wie jak to naprawić?

użytkownik usunięty
rpd0

Bo odkąd jest ten nowy wygląd, program nie ma w zwyczaju działać sprawnie. Tak jest od dłuższego czasu już. Nie tylko Ty to masz - wspominało o tym wiele osób już wcześniej i raczej nie da się tu pisać o naprawieniu czegoś po Naszej stronie, to program powinien zostać naprawiony ogólnie, bo jest teraz jednym z elementów najgorzej tutaj działających. Problem, jak widać, się utrzymuje i nic się z nim nie robi, ale po ostatnich wielkich zmianach i fali krytyki jednak kilka rzeczy poprawiono, więc może i to doczeka się jeszcze poprawki.

rpd0

Podbijam. Dodam, że ocena muzyki/ról w filmie/scenarzystów itp. też nie działa. Po najechaniu kursorem na gwiazdkę przy ocenie czy program TV nic się nie dzieje. Nie używam AdBlocka. Czy może to być spowodowane jakimś dodatkiem w przeglądarce/niechcianym programem? Jeśli tak to zacznę szukać.

rpd0

Od kilku dni w programie TV, na kilku kanałach jest tylko adnotacja "brak progamu na wybrany dzień". Co się dzieje ? Kiedy program się pojawi ?

moim_okiem

No właśnie, kiedy ta usterka zostanie naprawiona?

moim_okiem

Pewnie nigdy. Sam jestem sfrustrowany tym skopanym programem tv, bo akurat z programu miałem zwyczaj na filmwebie korzystać.
Ale twórcy portalu wolą dodawać nowe wspaniałe atrakcje w stylu quizów czy innych badziewi żeby przyciągnąć na portal jeszcze więcej gimbazy. A podstawowe funkcjonalności mogą nie działać. Przecież na co one komu?

moim_okiem

Minęło dni siedem !
Czy na prawdę jesteście tacy słabi że nie potraficie przywrócić programu do zycia ?

moim_okiem

braki w programie występują już od pewnego czasu, również należę do grona osób korzystających z programu tv na filmwebie ponieważ właśnie jego forma najbardziej odpowiadała mi ze wszystkich programów w necie. Trzeba będzie chyba jednak przeprosić się z formą papierową programu i pożegnać z portalem filmweb....może czasami zerknę na recenzję.

gery123

u mnie to samo, chociaz bardziej zaczyna denerwowac brak reakcji odpowiedzialnych osob ...

rpd0

właśnie zapoznałem się z programem na dzisiaj..... nc plus chyba zawiesiła działalność bo w znacznej części jest brak programu ;)