Proponuję przeniesienie informacji o ilości odpowiedzi oraz kto/kiedy napisał ostatni post w miejsce obok obok autora i daty założenia tematu. Wyglądałoby to tak http://i.imgur.com/rmtIBFX.png

użytkownik usunięty
Kapela86

Ale masz problem... To akurat najmniejsze ma znaczenie.

Ten "problem" jak ty go nazywasz to mogę sam rozwiązać pisząc prosty skrypt do greasemonkey, ale moim zdaniem to powinno być tam od początku dla wszystkich. Napisałem propozycje na forum żeby więcej osób się wypowiedziało. Ja mam świadomość że taka rzecz nie ma prawie żadnego znaczenia patrząc na to jakie błędy teraz są przeróżne na stronie, ale to nie znaczy że nie można w ogóle składać propozycji zmian w funkcjonalności.

Kapela86

Ja mam lepszy pomysł. Proponuję, że kiedy przy temacie klikniesz w "ostatni post" to żeby cie do niego przekierowywało bez względu na której stronie ten post się znajduje. Ot taką mam fanaberię.

Belief

Przecież tak jest już zrobione.

Kapela86

I działa Ci? Bo u mnie na starym forum przekierowywało owszem, ale tylko jeśli post ten był na ostatniej stronie w temacie. A na forum z nowym image na pierwszej. Inaczej otwiera się tylko temat.

Belief

Chyba już wiem o co ci chodzi. Ten link "ostatni post" działa poprawnie tylko jeżeli ostatni post jest na ostatniej stronie tematu. Jeżeli został napisany na którejś wcześniejszej stronie to otwiera na ostatnią stronę tematu. To jest po prostu błąd w ich skrypcie i trzeba by to zgłosić.

Kapela86

Tak, dokładnie o to mi chodzi :).

Właśnie wczoraj chyba coś zmienili bo przez ostatnie 3 miesiące post musiał się znajdować na pierwszej. Co by nie było źle to działa. Ale i tak najgorsze są w tej chwili chyba te znikające posty. Można czegoś dostać.

Belief

Poszukiwanie postu 1