Zapewne był już poruszany ten temat na forum, ale nie znalazłem nic konkretnego w wyszukiwarce, więc pozwolę sobie dorzucić swoje 3 grosze. Chodzi o zakładkę "chcę obejrzeć", która wciąż jest bardzo nieprzejrzysta. Nie wiem jak inni użytkownicy, ale ja mam ponad 2 tys. propozycji w tej zakładce i przewijanie tak długiej listy w poszukiwaniu jednego filmu, który "dzisiaj do mnie przemówi" jest ogromnie męczące. Nie wspominając już o tym że przy którejś pozycji występuje błąd i cała strona się ze sobą zlewa, więc do dalszych pozycji niż 300-ej nawet nie schodzę. Nie wspominając, że już przy wchodzeniu w tę zakładkę przeglądarka zaczyna zamulać niemiłosiernie... Cieszy mnie to, że niedawno wprowadzono posortowanie wszystkich pozycji od daty ich dodania, ale to nadal nie to. Bardzo pomocna byłaby tam opcja sortowania filmów według dat dodania ich co zakładki, daty premiery, GATUNKU, kraju, oraz podział na strony - tak jak jest to zrobione w zakładce "Ocenione". 5 punktowe "jak bardzo chcę obejrzeć" w niczym tu nie pomaga przy tak dużej ilości pozycji.

użytkownik usunięty
albatron

Popieram w kwestii daty premiery.

albatron

Luknąłem na te twoje filmy w "Chcę obejrzeć" i bez problemu przewinąłem na sam dół,nic się nie zlewało i nie było żadnych błędów.Ja osobiście sobie postanowiłem,żeby nie przekraczać 1 tys.bo jak będzie za dużo to tego nie ogarnę.

Znawca kina

U mnie po przewinięciu mniej więcej do połowy strony wygląda to tak> http://easycaptures .com/fs/uploaded/867/5766116106.png
Kiedyś też dawałem sobie limity, by nie klikać we wszystko co popadnie, ale jak się ma konto od 8 lat i schizofreniczny gust, to ciężko trzymać się granic. Czasami jest tak, że mam ochotę na jakiś film, który sobie kiedyś odznaczyłem, ale nie pamiętam jego tytułu... Nie ma szans by go znaleźć w tej stercie. Nie miałbym z tym żadnego problemu, jeżeli byłyby dodane w/w opcje zawężające kryteria.

albatron

To może masz coś nie tak z komputerem albo z przeglądarką,nie wiem.
Ja mam tak,że dodałem jakiś film do "chcę obejrzeć" kilka lat temu,ale dziś zmienił mi się gust bo człowiek się starzeje i wtedy ten film usuwam także w ten sposób też troszeczkę zmniejszam liczbę tych filmów,ale najbardziej zwiększam poprzez oglądanie ich.Ogólnie często zaglądam na te filmy i staram się je mieć wszystkie w miarę ogarnięte.

użytkownik usunięty
albatron

>"ja mam ponad 2 tys. propozycji w tej zakładce"
Jeśli nie zamierzasz obejrzeć któregoś z tych ponad 2 tysięcy filmów to zaznaczyłeś go bez potrzeby. To opcja dodatkowa, żeby zaznaczyć interesujące nas tytuły, potem je obejrzeć, ocenić i potem ewentualnie dodawać kolejne. Jeśli stworzyłeś listę filmów do obejrzenia na miesiące bezustannego oglądania, to po co dodawać kolejne? Do tworzenia prywatnej bazy danych masz przecież system oceniania - po co druga w identycznym celu?
Korzystaj z opcji zgodnie z jej przeznaczeniem, to nie będziesz miał problemów.