Odnośnie przeglądania tematów pod danym filmem.Dlaczego domyślnie wyskakuje funkcja od najlepszych a nie od najnowszych uważam,ze jest to chybiony pomysł a mianowicie dlatego,że gro osób po prostu zniechęca to do zakładania nowych.

A jak wy uważacie i gdzie z tym problemem uderzyć,do kogo?

aronn

Stary temat, powracał ze 100 razy. Do nikogo nie uderzyć, bo tak ma być, po to ta zmiana została wprowadzona, wymyślili to chyba jacyś wybitni specjaliści. Chodzi o to, żeby było więcej kliknięć - człowiek wchodzi na forum i klik, klik i dopiero ma od najnowszych. Zwróć uwagę na datę:

http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Skakanie+od+najnowszych+do+najleps zych+wypowiedzi.,2623000

aronn

Tak samo mysle. Po co zakladac tematy jak i tak nikt tego nie zauwazy, bo wiekszosci nie chce sie najezdzac na druga forme, czyli od najnowszego. Może w drodze kompromisu można byłoby to pogodzic i powinny widniec 3 tematy najwyzej oceniane i najnowsze. Tylko nie wiem czy to by sie przyjelo.

aronn

Właśnie założyłem temat w tej samej sprawie :D
Też mi to strasznie przeszkadza, że domyślnie nie jest od najnowszych. Wiadomo, że to faworyzuje tylko kilka polajkowanych wątków, a dyskryminuje wszystkie pozostałe, zwłaszcza te nowo dodane, bo nikt ich nie widzi.
Mało tego, sam nie mogę ustawić sortowania od najnowszych, bo gdy zamknę stronę i otworzę ponownie znów mam najlepsze... w wersji mobilnej wystarczy odświeżyć, by sortowanie się zresetowało.

Cry_Wolf_

PS Daję lajka, żeby ten temat poszedł na górę w obu opcjach sortowania:)