zaznaczam że to już drugi raz więc pisze, mianowicie dodałem do filmu kilka kontrybucji w kategorii obsada, oczekiwały one jak wiadomo na sprawdzenie, ale zamiast zostać dodane/odrzucone zostały SKASOWANE nie ma po nich śladu, najprawdopodobniej zrobił to jeden z was (i to ten sam co poprzednio). Żądam odpowiedzi dlaczego tak się stało, czy tak się postępuje czy to wybryk jednego pajaca,
Nie chodzi mi o film legend z 2015r ten z hardym dodalem 6 kontrybucji obsada I jedna zostala odrzucona a piec zostalo skasowanych nie ma ich fizycznie(stan na wczoraj) a dzis jedna z pieciu sie odnalazla jest w oczekujacych. Rozpytuje sie dlaczego tak sie stalo I to juz poraz drugi z tym samym filmem z tego co wiem to albo akceptujecie albo odrzucacie tylko takie przyciski macie. Wiec co sie stalo z moimi kontrybucjami?
Weryfikatorzy nie mogą kasować kontrybucji. Tak jak piszesz, nie mamy takich przycisków.
Jedna jest w odrzuconych. Napisz bezpośrednio do admina, którego nic jest widoczny w tej kontrybucji. Odpowie konkretnie.
W tym konkretnym przypadku w odrzuconej kontrybucji podpisany jest admin. Administratorzy mają uprawnienia do kasowania.
Nie wnikam problem. Podpowiadam jedynie gdzie można szukać odpowiedzi.
ten człowiek mi nie odpisuje, a sytuacja jest dziwna najpierw kasuje 5 kont. jedną odrzuca, a następnego dnia jedna ze skasowanych jest z powrotem przywrócona, nie obchodzi mnie to ze jest adminem, jest rownierz weryfikatorem nie rabi jak trzeba