Witam!

Chciałbym wyłączyć funkcję Mój Asystent. Tylko niepotrzebnie zarzuca mnie
powiadomieniami. Poza tym FW dziwnie mierzy gust i dostaję jako pasujące jakieś
śmieszne tytuły, bez wnikania w szczegóły. Jak to wyłączyć???

Tego nie da się wyłączyć.

"Jest to pierwsza wersja Asystenta. Mamy mnóstwo pomysłów, jak wzbogacić go o kolejne opcje, takie jak np.: informowanie o filmach w telewizji, proponowanie filmów w Twoim guście, wysyłanie zbiorczych powiadomień mailowych, znajdowanie ciekawych filmów oczekiwanych przez Twoich znajomych itp. Jesteśmy ciekawi, czego oczekujesz od Asystenta.

Czekamy na propozycje. "

A ja oczekuję od Asystenta, żeby go można było wyłączyć. Pół roku prawie minęło i nic w tej kwestii nie można zrobić? Albo żeby chociaż można było jakoś go spersonalizować, ustawić co chcesz, żeby pokazywał, bo teraz wyświetla mi czasami absurdalne rzeczy np. "Filmweb znalazł dla ciebie film" - tyle, że ja filmwebu o to nie prosiłem, a po drugie są to często filmy, które mam już na portalu oznaczone jako do obejrzenia. Nie jest to trochę... dziwne? Robi się coś w tym kierunku?

Rodion_

Mamy wrzesień '14 a to dziadostwo jest nadal takie jak było, tzn. bezużyteczne. Codziennie powiadamia mnie o jakichś Strażnikach galaktyki, a co to k.. w ogóle jest i co mnie to obchodzi. Wyłączyć mi to w p1zdu!

Rodion_

Też bym cholera „oczekiwał od Asystenta” aby mógł się wyłączyć. A Twórcy tego dzieła odgrażają się, że mają jeszcze masę pomysłów. Na początku to było nawet zabawne. Teraz jest tylko irytujące.

Temat up.

Tez chcialbym to wylaczyc w diably!

"Filmweb znalazl serial w twoim guscie". Co za bzdura! Nie ma nowych seriali w moim guscie. Telewizji nie ogladam od lat. Szkoda zycia na ogladanie telewizyjnych bzdetow...

No właśnie. Też mnie denerwuje. Proponowane filmy, to jakiś śmiech. Ostatnio dostałam propozycje obejrzenia "Bolka i Lolka" (94%) i co gorsze jakieś "Kaicho wa Maid-sama" (89%)- nienawidzę anime! Z sufitu wzięte bzdury. Też chętnie bym to wyłączyła.

szpilka_fw

Wchodzisz w ustawienia profilu, w ustawieniach klikasz w asystenta i w zakładce "nowe rekomendacje w twoim guście" odhaczasz filmy i seriale.

Kate_Bennet

Dzięki :)