Witam.
Lubię pisać wszelakie recenzje gier i filmów. Jednak polityka FW w tej sprawie mnie zniechęca. Napisałem recenzję gry - Mass Effect. Tyle że co mam zrobić, aby mnie zauważono. Wiem, muszę się zabrać za większą ilość recenzji. Jestem cierpliwy, ale chciałbym jakąś zachętę. :)
Pozdrawiam.
Naprawdę lubię pisać recenzje. ;D
Rozbierz się do rosołu i przebiegnij się po pierwszej lepszej galerii handlowej - myślę, że w ten sposób na pewno zostaniesz zauważony.
Planowałem. W porządku. Czas trochę zabłysnąć! (Nie żebym to lubił) Muszę się otworzyć twórczo, zanim uruchomię rakietnice atomowe...
Pisz to, co myślisz, nie to, co trzeba - do strzału znajdziesz liczną rzeszę fanów, która nauczy cię zasad języka polskiego i wyzwie od "zer, idiotów i debilów" ;)
Oczywiście! Jestem dyktatorem manipulatorem. Będę narzucał innym moją wolę. Jak coś się innym nie podoba... To poznają moje atomówki.
A tak na serio. Lubię się wyrażać właśnie poprzez własne myśli i swoim poczuciem humoru. ;D
W internetach tego nie lubią i najlepiej pokażą ci to pod recenzjami albo tam, gdzie się wypowiesz. Anonimowość to tarcza dla wielu nieudaczników, trolli i zwyczajnych chamów, a możliwość oceniania recenzji (tak, troszkę chory pomysł,ale istnieje na tym portalu) to ich główna broń. Ale nie przejmuj się, pisz póki możesz, to pokolenie kiedyś wymrze, przyjdzie następne takie samom ale my będziemy starzy i zarobieni :)